zaa impulsOVAKVO UMEĆE JOŠ NISTE VIDELI – PEVAČICA BENDA ZAA OSTAVIĆE VAS BEZ DAHA!

Kruševački bend ZAA postoji na muzičkoj sceni od 2008. godine i iza sebe ima tri studijska albuma, od kojih su poslednji pod nazivom „What About“ snimili 2010. godine. Njihov autentični izraz čini miks različitih stilova – od regea, ska i daba, do post roka, džeza i panka, i upravo ih ta raznolikost čini jedinstvenom muzičkom pojavom na ovim prostorima.  Njihov zaštitni znak je svakako pevačica Sanja Vučić koja svojom energijom na pozornici čini čuda, a kako su ZAA uigrana i veoma bliska ekipa, ostatak benda je u korak prati. Brzina i spretnost kojom glavna dama benda izgovora reči, njen vokalni raspon od četiri oktave i senzualni ples prosto omamljuju mase.

Povezana vest:  Potpisivanje novog CD-a Saše Kovačevića "Ornament"

ZAA, inače, slove za jedan od koncertno najaktivnijih sastava na ovim prostorima koji tokom godine ima i više od 60 nastupa i do sada su nastupali na nebrojeno mnogo festivala i koncerata od Bitolja do Maribora.

Kako izgleda organizacija turneja u bendu u kojem je pet muškaraca i samo jedna devojka, kako postižu da usklade česta putovanja i nastupe sa drugim obavezama, da li je pevanje na engleskom jeziku prednost ili mana benda, kako je osećaj biti predgrupa grupi S.A.R.S. i nastupati pred rasprodatim halama i koliko je bitno postojanje MTV liste Domaćica za regionalne bendove? O ovim temama, i mnogim drugim, za emisiju Impuls pričali su pevačica Sanja i menadžer benda ZAA, Marko. A Sanja specijalno za gledaoce MTV kanala izvela i deo pesme koji će vas ostaviti bez daha!

Povezana vest:  MTV i Universal Music sa ponosom najavljuju premijeru novog spota za numeru „No Love“, duetEminema i Lil’ Wayne-a

Pored planova o daljoj turneji i nastupima benda, u Impulsu ćete još saznati aktuelnosti iz sveta filma i zabave i pregled vodećih pozicija na Domaćici, jedinoj regionalnoj muzičkoj listi.

EMISIJA IMPULS NA MTV KANALU

Premijera sredom u 21:30 i reprizno četvrtkom u 23:30, petkom 18:30, subotom u 12:10 i nedeljom 17:30