aleksandra grupa 1X FACTOR ADRIA 2015
Upoznaćete novu, drugačiju Aleksandru!
 
Večeras od 21 sat na programu tv Prva biće emitovana još jedna uzbudljiva epizoda faze takmičenja „Kuće sudija“, kada će se saznati koji kandidati iz Tončijeve i Aleksandrine grupe nastavljaju takmičenje u „X faktoru“ u uživo emisijama!
Nakon što je izabrala svoju idelanu šestorku, mentor Aleksandra Kovač moraće se večeras oprostiti od tri svoja kanidata.
-Mislim da će ovo biti uzbudljiv i težak dan, ali moram da kažem da se najbolji uvek lako preoznaju! –  smatra jedina dama u žiriju I naglašava da je možda i bitnije od vokalnih sposobnosti kakav je neko čovek jer, kako kaže, publika to prepoznaje i nagrađuje.
-Do sada sam pokazala svoju duhovitu stranu, sada ćete upoznati jednu novu, drugačiju Aleksandru. Neću praštati ni jednu grešku! Pošto nas čeka faza takmičenja u kojoj će prtiska biti ogroman važno mi je da imam kandidate koji su sposobni da izdrža taj pritisak, koji su spremni da u najtežim trenutcima daju svoj maksimum I očekujem da kandidati koji sa mnom budu radili budu pobednici! – iskreno kaže Kovačeva.
Da podsetimo, Aleksandri večeras u konačnoj odluci pomaže makedonska pevačica Kaliopi, dok je gost sudije Tončija Huljića njegov dugogodišnji prijatelj i kolega Petar Grašo.
Povezana vest:  EKSKLUZIVNO ATRAKTIVNO GOSTOVANJE MISS MAVRICK U BIBANO BEACH CLUBU