Pendulum DJ setJOŠ JEDAN SPEKTAKL ZA KLABERE: PENDULUM U BARUTANI OVE SUBOTE

Nakon što je proteklog vikenda ekspolozivnom dvodnevnom tehno zabavom otvorila svoje kapije – Barutana ove subote sprema pravi spektakl! El Hornet i MC Verse stižu u Beograd 16. maja, kada će u Barutani nastupiti kao Pendulum DJ set. Domaću podršku pružiće im Codex, Iron, Bohemian & Senzor, a nastupiće i DJ/producent Scotty Master – Peace iz Engleske.
Legendarni drum’n’bass act sa Novog Zelanda, koji stoji iza d’n’b himni poput „Tarantula“, „Blood Sugar“ i drugih, stiže u Beograd! El Hornet i Verse nastupiće u Barutani 16. maja kao Pendulum DJ set i našim sugrađanima još jednom dokazati da su zaista neprikosnoven duo u svetu drum’n’bass kulture. Ulaznice za ovaj spektakl u Barutani mogu se kupiti na svim prodajnim mestima Eventima i Gigstixa, kao i online na www.eventim.rs i www.gigstix.com, po ceni od 990 dinara.
Sezona koja je pred nama doneće još dosta žurki i koncerata za pamćenje, pa tako već sledeće subote 23. maja u Barutanu dolazi Miss Kittin, a samo nedelju dana nakon nje – subotu 30. maja klaberi će na svojoj omiljenoj letnjoj pozornici moći da čuju čuveni Silicone Soul! Ulaznice za oba događaja mogu se nabaviti u pretprodaji na svim prodajnim mestima Eventima i Gigstixa, kao i online na www.eventim.rs i www.gigstix.com.

Povezana vest:  Uhapšen Roni Vud