EDO MAAJKA ImpulsEDO MAAJKA: PITALI BUMBARI PČELE KAKO TO DA NISTE DEBELE?!?

Nakon dve godine pauze, Edin Osmić, poznatiji kao Edo Maajka, se vratio u Sarajevo i održao koncert za pamćenje. Publika je bila u transu dok su „grmeli“ ritmovi i beatovi prvog čoveka FM Jam ekipe, kome su podršku na bini pružili prijatelji i kolege Frenkie i DJ Soul.
Najprepoznatljivije lice balkanske hip hop scene iza sebe ima pet studijskih albuma sa kojih je gotovo svaka pesma dostigla status himne među njegovim poštovaocima. Pričajući za emisiju Impuls o tematici svojih pesama, Edo se je otkrio da je ključ uspeha ismevati kuknjavu. „Samo kukaš kad se vidiš s nekim, s razlogom i bez razloga. To je kao droga, a tebi je lakše onda kad vidiš da neko kuka kao ti,“ objašnjava Edo. Rešenje je, kaže, pronašao u ismevnju sebe i pisanju o stvarima u kojima pronalazi sebe, svoju okolinu i prijatelje.
Sa rođenjem deteta promenila su mu se interesovanja, ali i publika kojoj želi da se obrati kroz svoje rime. Tako sada proslavljenog hip hopera, koji već godinama živi u Izraelu, ispunjava pisanje pesama za decu. Za emisiju Impuls je ekskluzivno oktrio jedan stih koji glasi „Pitali su bumbari pčele kako to da niste debele?“. Kako njegova ćerka reaguje na rime, „Prikaze“, koju muziku joj pušta i koliki mu je problem da postavi granice i ne dozvoli sve svojoj naslednici, saznaćete u sredu u 21:30 na MTV kanalu.
Takođe, Edo će razjasniti da li je istina da kada probaš roštilj na Bliskom istoku zaboraviš na ćevape, šta voli kod izrelske kunjinje i po čemu se ona razlikuje od balkanskih specijaliteta. Otkriće još o čemu razmišlja dok je na bini i šta mu najviše skreće pažnju tokom nastupa, da li planira saradnju sa nekim od izraelskih hip hopera, a videćete i njegovo izvođenje pesma „Bomba“ iz emisije MTV Express.
Pored razgovora sa Edom Maajkom u Impulsu ćete još čuti novosti i pikanterije iz sveta slavnih, koji su filmovi aktuelni i ko se nalazi na vrhu muzičke liste MTV Domaćica.
Premijera: sredom u 21:30
Repriza četvrtak u 23:30, petak 18:30, subota u 12:10 i nedelja 17:30

Povezana vest:  Etiketa Honey Money Gang organizuje konkurs