BLS-Zakk-1

Legendarni bend Black Label Society 22. jula u Domu omladine Beograda

Heavy Sludge Groove Metal bend Black Label Society konačno stiže u Srbiju da održi jedan od svojih unikatnih koncerata, u sredu 22. jula. Lokacija koncerta je beogradski Dom omladine, a početak je zakazan za 20 časova. Predvođeni jednim od najuticajnijih gitarista današnjice Zakk Wylde-om bend je već posetio naše krajeve u sklopu festivalskog nastupa, ali ovoga puta svoje fanove će obradovati punim, samostalnim koncertom.

Povezana vest:  Nikolija promovisala novi album „Yin & Yang“ u prisustvu brojnih javnih ličnosti

Nije potrebno posebno nabrajati veličinu imena benda koji bukvalno vlada svetskom metal i rok scenom. Uvek u samom vrhu, uvek aktivni i atraktivni Black Label Society definitivno važe za jedan od najprestižnijih metal bendova našeg doba.

Zakk Wylde je jedan od onih umetnika čije aktivnosti nije lako pobrojati, ali se svakako među najznačajnije mogu uvrstiti: dugogodišnja saradnja sa Ozzy Osbournom, Yngwie Malmsteenom, nastupi na Hendrix Experiences turnejama itd.

Povezana vest:  Reklama za parfem Bijonse previše provokativna

Kao predgrupa nastupiće rumunski rok sastav The Kryptonite Sparks, koji svoj zvuk definiše kao eklektičnu mešavinu hard roka, pop roka, avant-proga i indija i smatraju se bliskim sastavima Pink Floyd ili Arctic Monkeys. Objavili su dva EP-ja, a sa najpoznatijim rumunskim alternative rok sastavom Vita de Vie odsvirali su nacionalnu turneju.

Ulaznice su u predprodaji po ceni od 2600 dinara. Na dan koncerta ulaznice će moći da se kupe po ceni od 3000 dinara. Ulaznice se kupuju putem Eventim prodajne mreže.

Povezana vest:  Razvijene fotografije sa mesta na kom se ubio Kurt Kobejn