2Cellos iznenadjenje za obozavateljku u Italiji

2CELLOS u Rimu iznenadili obožavateljku koja je bila na čak sto njihovih koncerata!

2CELLOS su u Rimu, u okviru rasprodate italijanske turneje, iznenadili Katerinu, vernu obožavateljku iz Amerike. Iznenadili su je tortom sa brojem 100 i posvetili joj pesmu na koncertu. Naime, Katerina obozava 2Cellos i prati ih kad god stigne. Fantastični koncert 2CELLOS u Rimu bio je čak stoti koncert u nizu na kome je bila:
-Bukvalno sam preuredila život kako bih ih podržavala. Sarađujem s obožavaocima iz celog sveta na dnevnoj bazi spajajući ih da podele iskustva i promovišu muziku 2CELLOS što je više moguće. Nemam porodičnih obaveza pa sam u mogućnosti da to radim. Nadam se da će Luka i Stjepan biti deo mog života do kraja života. Od kad sam ih prvi put čula uživo, moj život se promenio na bolje – kaže Katerina koja ne želi da prestane da ide na njihove koncerte, pa tako planira da dođe i u Jelsu na Hvaru i u Portorož.
2CELLOS u utorak nastupaju s Andreom Bocellijem na tradicionalnoj gala večeri u Lajaticu, Toskana, na kojoj slavni tenor okuplja prijatelje umetnike iz celog sveta. Kao slavni virtuozi, 2Cellos su ga već odavno oduševili,a imali su priliku i da ga upoznaju kada su otvorili njegov nedavni koncert u Zagrebu.
Na turneji 2CELLOS promovišu hvaljeni album „CELLOVERSE“!

Povezana vest:  Van Gogh zapalio Arenu