exit600 volontera za Exit festival!

 

Exit festival ove godine otvara vrata za preko 600 volontera iz celog sveta koji će dobiti priliku da steknu neverovatna iskustva, radeći u programskoj produkciji, press centru, kampu, promo timu i drugim segmentima festivala. Konkurs za prijave otvoren je od 31. maja do 20. juna, a svi mladi ljudi koji žele da se uključe i postanu deo ove velike organizacije potrebno je da popune formular na sajtu Exitfest.org.

Prijava sadrži opšte podatke, prethodna radna i volonterska iskustva, kao i motivaciono pismo za rad na Exit festivalu, u željenom segmentu organizacije. Svi kandidati koji uđu u uži izbor potrebno je da prođu intervju i odgovarajuću obuku.

Povezana vest:  Miley Cyrus kao novi sudija američkog "X Factora"?

Volonteri na Exit festivalu imaće obezbeđen ulaz i boravak na festivalu nakon završetka propisanog radnog vremena, kao i besplatan boravak u Exit vilidžu, ishranu unutar vilidža i besplatne tokene za piće. Po završetku festivala, volonteri dobijaju sertifikat kao priznanje o volontiranju što će im biti dodatna referenca u biografiji.

Volonteri će kroz rad na Exit festivalu razviti osećanja pripadnosti i korisnosti za zajednicu, humanitarni rad, kao i za razvoj ličnosti i novih veština, timski rad, upoznati ljude iz različitih gradova i zemalja, poboljšati znanje stranih jezika i steći uvid u organizaciju jednog velikog festivala. Poseban deo aktivnosti volontera predstavljaće i ekološke radionice na kojima će biti edukovani u oblasti primene tehnologija za obnovljive izvore energije i podići nivo ekološke svesti i znanja u oblasti zaštite životne sredine.

Povezana vest:  Džastin Biber ima novu tetovažu!

Volontiranje će trajati od 5. do 12. jula 2010. godine na festivalu Exit u Novom Sadu, i to najviše šest sati u toku jedne smene.

 

Ulaznice za Exit 2010.

U prodaji su  jednodnevne ulaznice za Exit. Za četvrtak, 8. jul i petak 9. jul, ulaznice iznose 2.990 dinara. Cena ulaznice za treći dan festivala, subotu 10. jul, iznosi 3.490 dinara, a za nedelju, 11. jul, 3.990 dinara.

Povezana vest:  Madona: Novi album i turneja

Četvorodnevne ulaznice i dalje koštaju 6.490 dinara u pretprodaji, a njihova puna cena u redovnoj prodaji biće 10.990 dinara. Ulaznice sada mogu da se kupe na šest različitih lokacija u Beogradu, tri u Novom Sadu i po jednoj u Nišu, Kragujevcu, Zrenjaninu, Subotici, Pančevu i Šapcu. Svi posetioci kupovinom ulaznice u Gigstix prodavnicama i filijalama Erste banke dobijaju vaučere, koji će se od 5. jula na ulazu na festival menjati za narukvice. Narukvice će biti personalizovane i važiće za jednu osobu.

U toku je i promotivna prodaja ulaznica za Exit za srednjoškolce, po ceni od 4.990 dinara u Gigstix prodavnicama u Beogradu i Novom Sadu.