Dance4Manya Photosession

Manya se zahvaljuje besplatnom pesmom „This Light“

Manya ThxManya u znak zahvalnosti daje svoju pesmu „This Light“ besplatno svima koji su ga podržali do sad u lečenju protiv retke bolesti.
Nemanja Ivanović – Manya čini jednu polovinu dinamičnog DJ dua – Calavera & Manya koji se proslavio hitom „I Feel (Siente Me)“. U junu ove godine Nemanji je dijagnostikovan redak oblik tumora (desmoplastični sitnoćelijski sarkom) za čije lečenje je neophodna suma od 120.000E eura. Nemanja je do sad dobio podršku cele domaće klupske scene uz internacionalna imena kao što su Coyu, Tube & Berger, Roger Sanchez, Prok & Fitch i mnogi drugi.
Prema rečima njegovog kolege Calavera „…ova pesma je početak naše saradnje jer Manya je imao ceo instrumental urađen kome je falio samo vokal. Uz moju sugestiju i to je dodao tako da je tako nastala „This Light“ pesma koja je fuzija između deep i tech house zvuka. Manjina želja je bila da je okačimo besplatno jer je zaista toliko puno ljudi pomoglo njemu i porodici Ivanović. Ovo je njegov način da kaže „hvala svima :)“.
Manya – This Light (Original Mix)