ISKAZ foto3

Uvod u srećnu Novu godinu: WHO SEE, ISKAZ I STEREO BANANA 30. decembra @ Mikser House

Kotor, Niš i Beograd se udružuju u misiji priređivanja najbolje hip-hop žurke kojom trijumfalno stavljamo tačku na godinu iza nas! 30. decembra sa početkom u 21 čas, dan pre velikog dočeka, Savamala će biti u znaku hip – hopa, uz koncert tri sastava koja privlače veliku pažnju publike poslednjih godina – Whoo See, Stereo Banana i Iskaz.
Koncert će započeti nastupom intergalaktičke kaznene ekspedcije poznatije kao „Stereo Banana“, koji će publiku razgaliti numerama sa svog debitantskog albuma „Šijemo Sambu“, ali i sa već veoma zapaženog aktuelnog izdanja „Munje nebeske“.

Povezana vest:  Kanje Vest i Kim Kardašijan čekaju prvo dete

Veče se nastavlja energičnom i eksplozivnom svirkom ekipe koja maestralno spaja hip hop, funk i hard rok i bez izuzetka pravi sjajnu atmosferu na svojim koncertima. Iskaz, shodno svom imenu, publiku pokrećesocijalno angažovanim tekstovima kojima deli svoje mišljenje i stavove, a na koncertu u Mikser House-u će izvesti omiljene numere sa četiri studijska albuma, koliko ih imaju do sada.

Povezana vest:  OD DANAS U PRODAJI ULAZNICE ZA PRVO VEČE BELGRADE BEER FEST-a

Koncert „Dan pre“ završava se nastupom dvojca koji je uspeo da, velikim slovima, Boku Kotorsku ucrta na hip hop mapu regiona, a povodom beogradskog koncerta, Dedduh iz crnogorskog sastava Who See Klapakaže:

„Evo nas u Beogradu i to kao uvod u, nadam se, mnogo zdraviju Novu godinu za sve nas, vas i njih! U Mikser Hausu ćemo nastupiti sa DJ Seagull Prime-om, našim stalnim poslovnim partnerom i poslovnim pratiocem za skupocjenim DJ pultom! Plesačice su nam otkazale jer je jedna dobila. Tako da vas očekuju Noyz i Dedduh na mikrofonima sa svoja tri nevjerovatna albuma“.

Povezana vest:  Madona krivi nasilnike za probleme na koncertu u Parizu

Ulaznice za koncert dostupne su na prodajnim mestima Gigs Tix-a po ceni od 900 dinara, dok će na ulazu cena karte biti 1100 dinara.