vlado georgiev

Vlado Georgiev 23. aprila u Kombank areni

Popularni kantautor Vlado Georgiev održaće koncert 23. aprila u Kombank areni i najavio da za koncert mora da „napravi nešto novo i dobro“.
Organizator je Grand Aroma, a direktor strateškog poslovnog područja Atlantik Grupe Andrej Bele je rekao da tim koncertom u „Noći arome“ žele da zahvale svojim potrošačima i dodao da će organizacija koncerta biti izazov pošto će „Arena biti mala“.
Direktor Kombank arene Đorđe Milutinović podsetio je na pet uzastopnih rasprodatih koncerata Georgieva u Sava Centru i prethodni njegov koncert u Areni koji je pratila vrhunska produkcija i najavio „veliki kvalitetan umetnički događaj za 23. april.
Ulaznice za koncert neće se prodavati, a jedini način da se dođe do karata jeste kupovina bilo kog pakovanja kafe Grand Aroma.
Potrebno je kupiti 1,5 kilogram kafe, iseći bar kodove, zalepiti ih na liflet i otići u Win Win prodavnicu po karte.
Akcija je počela juče i trajaće do 15. aprila, odnosno do trenutka kada se sve karte podele, a kapacitet je 15.000 mesta. Maksimalan broj karata po učesniku je pet.
-Dopala mi se drugačija ideja, imali su izuzetnu ideju i viziju i hvala Bogu Srbi zaista vole da piju kafu. Mislim da smo napravili dobar susret, a oni koji piju kafu drugih proizvođača, imaju priliku da se navuku na Grand Aromu, jer jedino tako mogu da dođu na moj concert – rekao je Georgiev u izjavi novinarima.
On je naglasio da je Kombank arena „najdivnije mesto“ u Beogradu za veliki koncert, da je akustika dobra, kao i da je jeftinije napraviti jedan veliki koncert nego pet manjih.

Povezana vest:  Milica Todorović uz glumce sprema nastup na Beosongu