U sredu 29. juna od 17.00h u Bajloni baru u Beogradu, održaće se SAE & Player TestLab gde će svi prisutni imati priliku da vide i testiraju najnoviju DJ opermu i softvere brenda Native Instruments. Događaj je namenjen svim ljubiteljima kvalitetnog elektronskog zvuka i održava se u organizaciji SAE Instituta i kompanije Player.

Specijalni gost TestLaba biće Marko Gramophonedzie koji će prisutnima preneti svoje iskustvo sa Native Instruments opremom, a svi posetioci će imati priliku da lično isprobaju neke od softvera i uređaja.

Povezana vest:  Dobrotvorna aukcija Koldpleja

Tokom TestLaba će biti izloženi Native Instruments kontroleri, zvučne karte i midi klavijature, a premijerno će biti predstavljeni Traktor Kontrol S8 i Komplete Kontrol S88.

SAE Institut i Player već duži period sarađuju sa idejom da mladim i talentovanim DJ i producentima omoguće najkvalitetniji pristup elektronskoj muzici. Kompanija Player je od 1.juna 2016. postala ekskluzivni distributer za Native Instruments, kao jednog od vodećih svetskih proizvođača DJ opreme i softvera.

Povezana vest:  MTV WORLD STAGE: WIRELESS FESTIVAL 2012

Ulaz je slobodan, a prijavljivanje se vrši putem linka: https://belgrade.sae.edu/rs/form/1067