Fan pit ulaznice za koncert Nine Badrić 8. avgusta u pulskoj Areni su rasprodate, dok je karata za koncert povodom 20 godina njene uspešne muzičke karijere ostalo veoma malo. Stoga, ukoliko letujete u Hrvatskoj ili nameravate da posetite Ninin koncert, požurite da obezbedite sebi ulaznicu.

Već sedmu nedelju zaredom Ninin novi singl „Dani i godine“ ne silazi s trona najemitovanije pesme na hrvatskim radio-stanicama, dok je broj pregleda na Jutjubu prešao brojku od 2.200.000. Lepa pevačica, koju vole sve generacije, otpevaće novi hit uživo prvi put u ponedjeljak, 8. avgusta s početkom u 20.30 časova. Arena će postati prostor rezervisan samo za dobar provod. Velika i produkcijski raskošna pozornica ugostiće probran tim muzičara, predvođen Nininim stalnim pratećim bendom i pojačan pratećim vokalima i Hrvojem Rupčićem na udaraljkama. Za najvernije obožavatelje u fan pitu Nina priprema i iznenađenje.

Povezana vest:  Adel prestala da psuje jer ne želi da njena beba nasledi tu osobinu

Nina je prošle nedelje iznenadila fanove posebno dizajniranom tipkovnicom za mobilne aparate (na Google Play ili App Store potrebno je upisati „Nina Badric Izzy“ i skinuti aplikaciju), a na Nininom službenom facebook profilu traje i nagradna igra. Potrebno je snimiti cover pesme „Dani i godine“, a najbolji i najzanimljiviji će sa Ninom pevati u pulskoj Areni 08/08. Video je potrebno slati na inbox facebook stranice, ili na Instagram uz hastag ‪#‎daniigodine ‪#‎ninabadric‪#‎sninomupulu.

Povezana vest:  VELIKA ŽURKA + EKV TRIBUTE KONCERT 28. Aprila, BLOCK OUT & KALASHNIKOV COLLECTIVE (IT) 29. aprila na Akademiji

Ulaznice za Ninin koncert u Areni Pula  8. 8. potražite u Aquarius Music shopovima (Varšavska 13 ili Branimir centar u Zagrebu), ili na linku: www.eventim.hr

Spisak prodajnih mesta Eventima potražite na: http://www.eventim.hr/hr/outlets/