Do desetog rođendanskog Heineken Lovefesta, koje uzbuđeno čeka desetine hiljada mladih, ostalo je manje od nedelju dana, a decenijsko izdanje festivala je gotovo rasprodato.

Sve ulaznice po ceni od 25 EUR planule su pre početka festivala, a prodaja je ušla u svoju finalnu fazu sa ograničenom količinom karata po ceni od 32 EUR za sva tri festivalska dana. Ulaznice se još samo tri dana mogu naručiti na kućnu adresu putem sajta www.lovefest.rs, a mogu se nabaviti i u svim poslovnicama Eventima, Gigstixa i DD Tickets-a.

Povezana vest:  Marija Žeželj debi singlom “Dance Like Nobody’s Watching“ započinje muzičku karijeru!

Još malo mesta u Lovefest kampu

Smeštajni kapaciteti u Vrnjačkoj Banji su popunjeni, a u Heineken Lovefest kampu ljubavi je ostalo još malo mesta. Kamp ulaznice mogu se kupiti po ceni od 15 EUR, a prostor će za sve posetioce biti otvoren 3. do 7. avgusta, a u njemu se ove godine očekuju gosti iz više od 20 zemalja sveta.

Na činjenicu da festival svake godine ima sve više posetilaca iz regiona i sveta ponosni su i predstavnici Heineken-a, koje je i ove godine glavni partner festivala ljubavi.

„Ponosni smo što je Heineken već godinama zvanično pivo muzičkog događaja kao što je Lovefest u Vrnjačkoj Banji. Festival koji prati reputacija jednog od najboljih festivala u Srbiji je mesto koje svi ljubitelji elektronskog, ali i gitarskog i hip-hop zvuka smatraju obaveznom destinacijom na svojoj festivalskoj mapi“, zaključila je Sofija Eftimovski Božović, senior brend menadžerka i dodala: „Heineken poziva sve posetioce da zajedno uživamo i odlično se provedemo u rođendanskoj zabavi desetog jubilarnog festivala.“

Decenijsko izdanje Lovefesta 4. avgusta otvoriće Sven Vath, a uz njega će nastupiti Ilario Alicante, Markus Fix i Daniel Stefanik, kao i Vlada Janjić. Na Fire Stage dolaze i Ben Klock, Pan-Pot, Ellen Alien, Marttin Butrich, kao i Marko Nastić, Marko Milosavljević i Dejan Milićević koji će prvi put posle pet godina zajedno nastupiti i pokazati zašto su i dalje legendarni izvođači na ovim prostorima.

Povezana vest:  Koncert grupe Led Zeppelin ovog vikenda na Mascom YouTube kanalu

Ljubitelje gitarskog i hip-hop zvuka čekaju Edo Maajka, Rambo Amadeus, Marčelo, Partibrejkersi, Irie Fm, Disciplin A Kitschme, E Play i više od 40 izvođača.