Posetioci APA Beer Gardena će i u poslednjoj nedelji ovogodišnje manifestacije pored uživanja u ukusima mnogobrojnih pivskih brendova, uživati i u koncertima dva kultna benda, ali i u filmovima o fudbalskim legendama.

U utorak, 02. avgusta posetioci APA Beer Gradena moći će da uživaju u besplatnoj  projekciji kultnog ostvarenja „Night on Earth“, reditelja Džima Džarmuša iz 1991.godine. Ovaj omnibus sačinjen je od pet priča koje se dešavaju istovremeno, u različitim vremenskim zonama i na razlićitim kontinentima, povezanih razgovorima u taksiju između vozača i putnika. Nakon projekcije uslediće koncert grupe Hot Club of Belgrade.

Sreda 03. avgust počinje koncertom majstora akustike, budući da od 19 časova do 21.30 nastupaju Mr. Swagger i Good old Woya & Friends. Nakon njih uslediće koncert hard rok benda – Night Shift. Bend koji je albumom Undercovers napravio velike promene na muzickoj sceni Srbije, vraća se u velikom stilu koncertom na Adi.

Povezana vest:  Leto u znaku La Lane

Ljubitelji fudbala moći će da uživaju u četvrtak uz čak dva filma. Inspirativni dokumentarni film reditelja Aleksa de la IglesiaMessi, koji je na programu otvorenog bioskopa od 22.15 putem intervjua, snimaka i dramatizacije prikazuje karijeru jednog od najboljih igrača današnjice Lionela Messija. Nakon njega sledi Maradona, priča o slavnom argentinskom fudbaleru, sportskom heroju i ljubimcu nacije Dijegu Armandu, koji je režirao Emir Kusturica. U filmu su snimjeni Maradonina porodica, drugovi iz detinjstva, saigrači, kao i svetski državnici poput Fidela Kastra, a priču prati muzika Stribora Kusturice i Manu Čao.

Povezana vest:  Diskografska kuća EMI Group prodana za 4, 1 milijardu dolara

Petak veče biće u znaku vrhunske svirke zahvaljujući bendovima Cassidy’s Brewery, koji nastupaju već od 18 sati, i kultnoj beogradskoj grupi Oktobar 1864 na čelu sa legendarnom Tanjom Jovićević, koja će pored svojih hitova, maestralno izvoditi i najlepše pesme EKV-a.

I subota, 06. avgust donosi zanimljiv program uz svirke bluz benda Cotton Pickers od 18.00, a potom od 20.30 novosadske grupe Branimir i Neprijatelji. Bend postoji od 2006. godine, a oformio ga je gitarista i pevač Branimir Rosić. Od 22.00h počinje žurka za sve koji vole latino zvuke uz Salsa Y Punto, jedinstven internacionalni bend sastavljen od vrhunskih izvođača sa Kube i iz našeg regiona koji proizvode autentičnu mešavinu latino ritmova i zvuka. Na repertoaru benda su kompozicije u ritmu salse, latin jazz, merengue, cha cha, bachata, tradicionalne kubanske muzike i domaće muzike začinjene specifičnim latino ritmovima.

Povezana vest:  Producent tuži Lejdi Gaga za 30 miliona dolara

Poslednjeg dana ovogodišnjeg APA Beer Gardena u nedelju, 07. avgusta biće organizovana velika letnja žurka, Corona Summer Vibes, a za program od 17 do ponoći biće zaduženi Funkin’Blue i Dave Floyd.

APA Beer Garden otvara vrata svakog radnog dana od 17 sati i vikendom od 12 sati, a ulaz je besplatan.