Popularna kanadska megazvezda Justin Bieber najavljuje još jednu muzičku poslasticu u sklopu evropskog dela turneje PURPOSE. Uz već najavljene The Knockse, na pozornicama širom Evrope pridružiće mu se još jedan odličan muzički sastav – MiC LOWRY. Mladi liverpoolški bend pridružiće se Justinu od 29. septembra na koncertu u glavnom gradu Švedske, Stockholmu, pa će tako priliku da ga posluša uživo imati i zagrebačka publika na najiščekivanijem koncertu godine, 9. novembra u Areni Zagreb.

Peteročlana vokalno-harmonijska skupina MiC LOWRY sastavljena je od iznimno talentiranih mladih pevača iz Liverpoola –  Delleile Ankrah, Akia Jonesa, Kaine Ofoeme, Bena Sharplesa i Michaela Welcha koji su odrastali u istom susedstvu te su zajedno počeli pevati u ranim tinejdžerskim godinama. Klasična je to priča o petorki koja je pohađala školu Calderstones u Liverpoolu, bivšu školu Quarry Bank u čijim klupama je sedio i legendarni John Lennon, te je osnovala lokalni bend u umetničkom centru za mlade, koji je tad vodila Barbara Philips, kćer Lorda Woodbinea, retko spominjanog „šestog Beatlesa”. Talentovani muzičari benda MiC LOWRY svoje su veštine i iskustvo brusili nastupajući u lokalnim klubovima, a između ostalih, svirali su i u poznatom liverpoolškom klubu Cavern.

Povezana vest:  ATHEIST RAP OBJAVILI NOVI ALBUM

Ovih pet izuzetno talentovanih izvođača, koji majstorski spajaju R&B i pop muziku u brze plesne ritmove i romantične balade od kojih zastaje dah, deleći pozornicu s jednim od najvećih imena u istoriji pop muzike, predstaviće svoje pesme celoj Evropi. Publiku najvećih pozornica evropskih metropola oduševiće jedinstvenim spojem impresivnih harmonija i očaravajućeg vokala koji su s vremenom postali zaštitni znak benda.

Zahvaljujući pesmama koje su se vrtile na BBC Radio 1 kod Clare Amfo i BBC Radio 1Xtra (Trevor Nelson, DJ Target, Twin B & Yasmin, Sarah Jane Crawford, Adele Roberts and A.Dot), numerama nominovanim za nagradu BET u kategoriji „Best International Newcomer“, osvojenim MOBO Unsung Award, nastupima na BBC Introducing Stage na Glastonburyu i nekoliko odrađenih turneja, u samo par godina ovaj impresivni bend stekao je brojne obožavatelje. U kratkom roku izgradili su impresivan ugled i osvojili veliki broj fanova iz celog sveta, a njihova odlična muzika i zarazna energija osigurala im je vojsku od gotovo pola miliona vernih obožavatelja na društvenim mrežama, ostvarivši desetke miliona pregleda na svojim jedinstvenim pesmama.

Povezana vest:  Kanadska rok četvorka SUUNS premijerno u Srbiji!

Ulaznice za zagrebački koncert prodale su se u više od 15 zemalja sveta uključujući SAD, Južnoafričku Republiku, Englesku, Nemačku, Kanadu i Brazil, a iako su sve regularne rasprodane, ostalo je još nekoliko VIP ulaznica. Tako se u ponudi nalazi „Ultimate“ VIP 1 ulaznica po ceni od 7.450,00 kuna, koja uključuje uživanje u koncertnom spektaklu u posebnom odeljku na kraju pozornice, takozvanom sedištu #GetCloser koje je najbliže Justinu. Također, za najveće obožavatelje osiguran je i poseban VIP ulaz na kojem će ih dočekati domaćini, zatim obilazak backstagea gde će iz prve ruke saznati šao se događa iza scene i šta je sve potrebno za stvaranje uspešne svetske turneje te će kući poneti i posebne poklone – ekskluzivnu pločicu #GetClosertoJustin i premium robni paket stvoren ekskluzivno za Ultimate #Purpose fana.

Povezana vest:  Novi album Lejdi Gage "procureo" na Internet

Ulaznice „I’ll see you“ VIP 2 mogu se osigurati po ceni od 4.025,00 kuna, a ono što dolazi u paketu je premium ulaznica, poseban VIP ulaz na kojem će ih dočekati domaćin te također poseban paket s poklonima – ekskluzivnu pločicu #GetClosertoJustin i robni paket.

U prodaji se nalaze i „Where Are You Now“ VIP 3 ulaznice koje uključuju premium ulaznicu, premium robni paket stvoren ekskluzivno za VIP #Purpose fana, poseban VIP ulaz te ekskluzivnu #GetClosertoJustin pločicu.