U petak 23. septembra sa početkom od 22h u klubu Šišmiš (Vrbas) se održava humanitarni metal koncert tri autorska sastava pod nazivom SVIRAMO ZA IVU.

Na ovom koncertu nastupaće Leaf (Stoner-Sludge, Vrbas), Haste (Thrash metal, Vrbas) i progressive thrash metal bend iz Inđije Alitor.

Ovi bendovi će pokušati zajedničkim snagama da prikupe novac za lečenje mlade Ive Kesić (14) koja boluje od Sjogrenovog sindroma.

Povezana vest:  David Geta sarađuje s grupom U2

Iva ima rok od svega 10 dana da prikupi sredstva za lečenje u bolnici za retke bolesti u Francuskoj. Lekovi za samo mesec dana terapije iznose 1600e, a uz to je neophodno obezbediti sredstva za prevoz, smeštaj i hranu tokom boravka u Francuskoj.

Ulaz na koncert je besplatan, ali će svi posetioci imati priliku da dobrovoljnim prilogom pomognu Ivino lečenje (kutija za dobrovoljne priloge će biti postavljena na koncertu). Nadamo se da će ovaj koncert naići na podršku publike i da će se talas humanitarnih koncerata proširiti našom zemljom jer je, na žalost, mnogo mladih kojima je finansijska pomoć za lečnje preko potrebna.

Povezana vest:  R.E.M. ponovo izdaje albulm Fables of the Reconstruction

Ukoliko želite da pomognete Ivinom lečenju to možete uraditi na sledeći način:

Dinarski račun Komercijalna banka: 205-9011006793120-90

Event:  https://www.facebook.com/events/302532020114065/