Džez, fank i soul britanska atrakcijaThe Brand New Heavies nastupiee 5. i 6 oktobra u Bitef Art Cafeu na otvaranju muzičkog festivala „Musicology“, najavili su iz organizacije festivala.

Ovo je drugo izdanje festivala koji ima za cilj da okupi najveae zvezde džeza, soula, fanka i bluza u Beogradu.

Miša Reljić, direktor festivala istakao je da je želja organizatora da na festival dovedu izvođače na koje je Musicology publika prethodne dve godine najviše reagovala.

Povezana vest:  Povratak kralja: Carl Cox stiže na EXIT sa specijalnim trosatnim setom!

„Ponovo nam dolaze The Brand New Heavies i Gregory Porter. Ove godine smo više nego ikada osluškivali i pitali publiku koga bi želeli da čuju, na sad već svom festivalu, jer se zajedno borimo za opstanak kvalitetne muzike. Uz njihovu pomoć i predloge, stigli smo do imena poput Jose James, Meshell Ndegoncello i Hindi Zahra, koji će prvi put nastupiti u Srbiji“, kaže Miša Reljić
„Musicology“ traje sve do maja 2017. godine.

Povezana vest:  Dipeš mod u Beogradu nastupio pred oko 30.000 posetilaca

Samo dve nedelje posle otvaranja u Bitef Art Cafeu 25. i 26. oktobra na istom mestu nastupa najcenjenija fado pevačica današnjice, Cristina Branco.

Sledećeg meseca 13. i 14. novembra u Begrad dolazi Jose James dok će prvi misicology koncert u 2017. godini pripasti Hindi Zahri. Prolećni deo festivala obeležiće Gregory Porter 20. i 21. aprila na sceni Bitef Art Cafea. Za kraj festivala 26. aprila zakazan je nastup Meshell Ndegeocello.

Povezana vest:  Dua Lipa objavila spot za pesmu „Swan Song”

Karte za sve koncerte, kao i komplet karata za čitav festival, mogu se pronaći na prodajnim mestima eventim.rs i ddtickets.rs, ali i online putem opcije print at home na obe prodajne mreže.