sreca_je_kad_volis_a_ne_kad_si_voljen_vEmotivno nedostupni partneri, seksualne frustracije, nesnalaženje u samoći, odrastanje u disfunkcionalnoj porodici, strah od ljubavi prema sebi, opsednutost izgledom, teret rastanka i život u iluzijama… samo su neke od tema nove knjige Žane Korolije, britke autorke najčitanijih blogova posvećenih odnosima među polovima.

Čuvene po eksplicitnosti, fokusiranosti na suštinu i neprećutkivanju strahova i nedoumica skrivenih u našim najintimnijim dubinama, Žanine kolumne i blogovi prošli su sito i rešeto komunikacije sa čitaocima u čitavom regionu i prerasli u priče o životu zasnovane na idealnoj meri ličnog iskustva, poznavanja sveta i nezaustavljive volje.

Povezana vest:  Virtuelni provod na Exitu!

Šta muči muškarce ? Kako voleti ženu kojoj nije potreban muškarac? Zašto nismo uspeli? Kako žene manipulišu muškarcima? Kako da krivicu ostavimo pred vratima i nastavimo dalje? Pronađite odgovore na ova pitanja i mnoga druga u novom Žaninom vodiču kroz ljubavne odnose.

Žana Korolija je napunila 48 godina, studirala je španski jezik, uvek se bavila najtraženijim zanimanjima među ženama, o kojima devojčice sanjaju i pišu sastave (Stjuardesa-PR Manager-Kolumnistkinja). Poslednjih 20 godina bavi se integrisanim marketinškim komunikacijama, sa ekspertizom u domenu odnosa sa javnošću.

Povezana vest:  PINK MARTINI - zvuk Holivuda 31. maja u Beogradskoj areni

Knjigu „Sreća je kad voliš, a ne kad si voljen“ možete pronaći od 22. oktobra u svim knjižarama Delfi, Laguninim klubovima čitalaca, online knjižari www.delfi.rs i na sajtu www.laguna.rs.