Obaveštavamo posetioce 32. Beogradskog džez festivala da je zbog iznenadne bolesti člana benda, koncert nemačkog džez muzičara Ditera Ilga „Mein Beethoven“ nažalost otkazan. Radi se o nastupu koji je po rasporedu trebalo da se održi u Velikoj sali Doma omladine Beograda u nedelju 30. oktobra, kao drugi po redu, od 21:00. Koncert portugalskog sastava Orchestra Jazz de Matosinhos and João Paulo Esteves Da Silva: „Bela Senão Sem“ biće održan kako je i najavljen, u nedelju 30. oktobra od 19:30 do 21:00.

Povezana vest:  Beograd ostao bez muzičkog festivala Extreme bez objašnjenja organizatora

Beogradski džez festival će omogućiti svim zainteresovanima da 30. oktobra, sa iskorišćenom ulaznicom iz glavnog programa za to veče, prisustvuju i ponoćnom programu od 23:00 u sali Amerikana Doma omladine Beograda, te čuju grupe koje predstavljaju vredne umetničke domete i nove nade domaće džez scene: Silard Mezei Septet, Ščime Trio i Konzilijum.

Kupci pojedinačnih ulaznica za glavni koncertni program 30. oktobra (19:30 Orchestra Jazz de Matosinhos / 21:00 Diter Ilg: „Mein Beethoven“), koji zbog nastale promene u programu žele da vrate ulaznice, povraćaj novca za neiskorišćene ulaznice mogu ostvariti u periodu od 31.10. do 2.11. (radno vreme od 10:00 do 22:00) na Eventim blagajni u Domu omladine Beograda. Povraćaj novca za ulaznicu iz kompleta za ceo glavni program koja važi za 30.10. neće biti vršen.

Povezana vest:  Lenonova pesma A Day in the Life na aukciji

Izvinjavamo se publici zbog mogućih neprijatnosti i zahvaljujemo se na razumevanju.