internal-waves-of-love-cover-1„Internal Waves of Love“ je naslov prvog singla i novog albuma Zeleta Lipovače, osnivača i masterminda grupe Divlje Jagode. Dugoočekivani, drugi po redu solo album ovog vrhunskog gitariste biće u prodaji od 9. Decembra.

I posle dve godine rada na relaciji London-Geteborg-Zagreb, okupivši svetsku ekipu, album je konačno tu!

Nakon višemesečnog snimanja u poznatom i nagrađivanom studiju Šišmiš album se seli iz Zagreba u Švedsku, gde legendarni gitarista grupe King Diamond i muzički producent Endi Larok (Andy LaRocque) u svom svetski poznatom studiju ‘Sonic Train’ radi miks i mastering albuma. Omot novog albuma i fotografije potpisuje Igor CC Kelčec.

Povezana vest:  Prvi album Marka Nastića besplatno na sajtu Exitmusic.tv

Na albumu se nalazi osam instrumentala i tri pesme, a kao poseban gost na jednoj od njih se pojavljuje I britanski pevač Toni Martin (Tony Martin) koji je u svom desetogodišnjem radu s grupom Black Sabbath ostavio neizbrisiv trag.

Spot je sniman u okolini Zadra, a režirao ga je čuveni reditelj iz Los Anđelesa, Din Kar (Dean Karr), poznat po omotima albuma, spotovima i DVD izdanjima bendova Iron Maiden, Ozzy Osbourne, Korn, Marylin Manson, Slayer, Pantera, AC/DC i mnogih drugih velikih imena.

Povezana vest:  DJ Snake napravio najveću šutku u istoriji!

Zele kao autor, gitarista i producent iza sebe ima preko 3 000 000 prodatih nosača zvuka, vise od 1500 odsviranih koncerata i 27 snimljenih albuma.

Album ““Internal Waves of Love“ u izdanju Kroacije rekords, će se naći u prodaji od 9.decembra, a video spot je sinoć premijerno prikazan na CMC televiziji i Jugoton TVu, na portalu Muzika.hr, službenoj stranci www.zele-music.com kao i na YouTube kanalu.

Povezana vest:  Cipele i šešir Majkla Džeksona prodati na aukciji

 

[/fusion_text]