ExitJednodnevne ulaznice za Exit skuplje od 8. jula

 

Jednodnevne ulaznice za Exit poskupeće od četvrtka 8. jula, kada će cena za prva dva dana festivala iznositi 3190 dinara, za subotu 10. jul 3790 dinara, dok je za nedelju 11. jul ulaznica 4190 dinara. Ograničeni broj ulaznica tokom festivala moći će da se kupi u četvrtak i petak u filijalama Erste banke, Gigstix prodavnici u Novom Sadu, kao i na biletarnicama na ulazu na Petrovaradinsku tvrđavu. U subotu i nedelju ulaznice će moći da se kupe samo na prodajnim mestima na ulazu na tvrđavu.

Povezana vest:  Bang La Decks u petak pred Beograđanima

Trenutna cena jednodnevnih ulaznica za prvi dan festivala, četvrtak 8. jul, kada na glavnoj bini nastupaju Bad Brains, LCD Soundsystem, Mika, DJ Shadow, iznosi 2990 dinara. Ova cena važi i za drugo festivalsko veče kada na binama Exit festivala nastupaju dugo očekivani Placebo, The Horrors, Ricardo Villalobos, Moderat live, Does It Offend You Yeah?, Behemoth i mnogi drugi. Ulaznice za subotu 10. jul iznose 3490 dinara, kada će zvezde glavne bine Klaxons, Röyksopp i Missy Eliot, dok je za nedelju 11. jul, kada na Main Stage izlaze Pendulum Live, Faith No More i The Chemical Brothers cena ulaznica 3990 dinara. Cena četvorodnevnih ulaznica u redovnoj prodaji iznosi 10990 dinara.

Povezana vest:  Novi studijski album Travisa Scotta ima najuspešniju prvu nedelju od svih albuma objavljenih ove godine!

Svi posetioci Exit festivala koji kupe jednodnevnu ulaznicu moći će takođe da koriste besplatan prevoz iz Beograda pri dolasku i odlasku sa festivala. Prevoz iz Beograda u Novi Sad počeće u četvrtak 8. jula i odvijaće se svakodnevno do 12. jula, a prijave će se vršiti putem linka www.exitmusic.tv/tuborgautobusi. Za besplatan prevoz mogu da se prijave svi koji su kupili ili do festivala kupe četvorodnevne i jednodnevne ulaznice za festival. Besplatan prevoz organizovan je  u okviru kampanje „Ako vozim ne pijem. Ako pijem ne vozim“, koju zajednički uspešno realizuju Tuborg i Exit šestu godinu za redom.

Povezana vest:  Hladno pivo i Nipplepeople na Summer Festu Budva 2012.

Dnevno će na relaciji Beograd – Novi Sad – Beograd saobraćati minimum 10 autobusa, a ukoliko bude potrebe, taj broj će biti povećan. Termini polazaka autobusa iz Beograda su u 16.30h i 18.00h, a polasci će biti sa parkinga Sava centra,  dok je povratak organizovan u periodu od 3h do 7h ujutru, gde će po popunjavanju autobusi kretati ka Beogradu.