Exit 2Pratite Exit uživo!

 

Ove godine Exit festival ide još jedan korak dalje, pružajući svojim posetiocima kao i onima koji to ove godine nisu, potpuni živi prenos festivala kroz nove Internet socijalne medije. U svakom trenutku posetioci će imati u mobilnom telefonu, na kompjuteru ili na festivalskim video bimovima izveštaj o svemu što se dešava: od toga šta izvođači  misle o Exitu, Novom Sadu i publici, preko video snimaka visokog kvaliteta, najsvežijih fotografija, do živih snimaka festivalskih dešavanja.
Twitter, trenutno jedna od najaktuelnijih socijalnih mreža, omogućava izvođačima i posetiocima da budu direktan real-time činilac festivala. Exit profil na ovoj mreži ExitLive, biće prilika da posetioci izraze svoje utiske, mišljenje, a najinteresantniji će se pojaviti na video bimovima širom festivala.
Posetioci koji u svom telefonu instaliraju neku od mobilnih aplikacija Exit festivala mogu da  tvituju direktno na Twitter.com/ExitLive. U „Gornjem gradu“, delu tvrđave koji obuhvata Fusion Stage, Reggae Stage, Agoru i VIP terasu biće dostupan i wireless internet. Zvaničan festivalski profil Twitter.com/ExitFestival biće namenjen mišljenjima izvođača i publike i pun korisnih informacija, od vremenske prognoze, preko informacija o parking mestima, do podsetnika za početak koncerata koje publika želi da poseti.
Za sve koji zbog posla i drugih obaveza ne budu na Petrovaradinskoj tvrđvi na zvaničnom sajtu festivala Exitfest.org moći će da prate pojedine koncerte direktno. Svakodnevno biće dostupni i video snimci visokog kvaliteta najboljih delova koncerata od prethodne večeri. Kompletni snimci pojedinih koncerata sa Exita 2010 biće postavljeni nakon festivala na sajtu Exitmusic.TV.
Na sajtu Exitfest.org, a uz pomoć Flickr.com/exitfestival moći će svakodnevno da se prate i najbolje fotografije sa festivala kao i iz Exit villidža. Exit festival poziva sve posetioce da sami prave snimke i fotografije, kače ih na Youtube.com i na Flickr.com/group/exitfestival2010, i na taj način budu deo Exit online predstavljanja.
Putem Facebook.com stranice festivala pomoću aplikacija za spajanje socijalnih medija,posetioci će moći svakodnevno da prate i komentarišu informacije, fotografije i video snimke.

 

Povezana vest:  GodDamn rešeni da 2014. bude njihova godina