Jedan od omiljenih izvođača domaće pubilike,  čiji koncerti iznova oduševljavaju, održaće po prvi put “Tokyo koncert”  04. februara, sa početkom u 21h u Mikser Houseu!

Dirketno iz Japana, gde ga očekuju dva rasprodata nastupa u januaru Miško Plavi nastupiće pred domaćom publikom, ali za razliku od dosadašnjih nastupa, po prvi put u Beogradu sviraće poseban program sa osvrtom na srpsku i balkansku muziku, koji obično svira samo u Japanu!

Povezana vest:  "THE LANDSCAPE OF VOICE" ANE SOFRENOVIĆ NA NOVA FESTIVALU U PANČEVU

Miško Plavi svira više instrumenata, a muzikom je počeo da se bavi 80tih u Beogradu kao gitarista, basista i klavijaturista, gde je učestvovao u stvaranju „Novog Talasa“ u nekoliko bendova poput grupe Piloti, ali i čuvenog EKV-a.

U poslednjih nekoliko godina njegova preokpuacija je harmonika, a upravo sa ovim instrumentom napravio je zavidnu svetsku karijeru.

Od 2000. godine održao je više od 200 solo koncerata  sa programom Music Around the World na harmonici u najelitnijim muzičkim salama širom Japana.

Povezana vest:  Kilersi najavili nove hitove pred spektakl godine na Petrovaradinskoj tvrđavi!

U njegovoj plodonosnoj karijeri, potpisao je i muziku za nekoliko domaćih, američkih i francuskih filmova!

Miško Plavi nastupiće u Mikser House-u, sa uigranim sastavom koji, pored njega, čine Vasil Hadžimanov, sinti bas i klavijature i Srđan Dunkić na bubnjevima.

Ulaznice za koncert su dostupne na prodajnim mestima Gigs Tix-a i to po specijalnoj promo ceni od 800 dinara za 100 najbržih. Oni koji žele mogu da rezervišu sto uz kupljenu flašu pića!

Povezana vest:  Umro muzičar Prins