Vredne The Frajle nastavljaju sa radom „punom parom“ te su ovih dana u Zagrebu snimile video spot  za pesmu „Ljubav na dar“. Proleće je vrijeme ljubavi pa je predivan i sunčan dan bio idealna scenografija za snimanje spota u režiji Filipa Filkovića.

„Ljubav na dar“ je romantična ljubavna balada kojom The Frajle najavljuju novi studijski album istog imena, čije je objavljivanje najavljeno za četvrtak, 27. april. Na albumu će se naći jedanaest potpuno novih pesama The Frajli i tri obrade, a u radu na albumu su učestvovala mnoga poznata imena – Nikša Bratoš, Vojislav Aralica, Ante Gelo, Alka Vuica, Vanna, Leo, Filip Gjud, Dragan Brnas i Fedor Boić.

Povezana vest:  Kejti Peri želi da se pomiri s Raselom Brendom?

The Frajle iza sebe imaju nekoliko hvaljenih izdanja – „Naš prvi album sa putovanja“, „A strana ljubavi“, „B strana ljubavi“, „Meni trebaš ti“ kao i brojne rasprodate nastupe po celoj regiji. Svojim nastupima osvajaju srca publike gde god se pojave, čemu svedoče razne nagrade:  MTV Play Award, Oskar popularnosti, Runjićev galeb, Zlatna bubamara, Good Feeling, Hello nagrada za humanost kao i  niz drugih  priznanja od strane publike, medija, kolega i kritičara.

Povezana vest:  Pink otkrila detalje o novom albumu