Bojana Vuntišurević predstavlja album „Daljine“ u Bitefu

/, Uncategorized/Bojana Vuntišurević predstavlja album „Daljine“ u Bitefu

Bojana Vuntišurević predstavlja album „Daljine“ u Bitefu

Bojana Vuntišurević, nekadašnja pevačica benda „Svi na pod“, predstaviće album “Daljine” 29. aprila u kamernoj atmosferi Bitef teatra.

Publika će premijerno čuti sve pesme uživo, a Bojani će na ovom i svim narednim nastupima “čuvati leđa” dvojac dobro poznatih muzičara sa beogradske scene – Ivan Mirković Bambi i MKDSL, a na koncertu će joj se pridružiti i brojni gosti, koji su učestvovali u stvaranju albuma.

Povezana vest:  MTV Premijera: SevdahBABY "Shemsah Groove"

Singl „Kese etikete“, već je postao veliki hit, a uoči izlaska albuma “Daljine” i predstojećeg koncerta, Bojana poručuje kaže da su „Daljine“ su 2543 km daleko od Beograda, tamo negde između Juga i Zapada.

„To je najpatetičnija priča sa hepi endom, koja se mnogo lepše peva nego priča i staje u devet pesama. Na tom putu od Beograda do Porta i nazad, u fantastičnoj i nezaboravnoj rolerkoster avanturi, pridružili su mi se moji najbliži prijatelji i saradnici Ivan Mirković Bambi i Minja Bogavac, kojima ovaj album pripada koliko i meni i bez kojih ova muzika ne bi bila kakva jeste“, kazala je Bojana.

Povezana vest:  Novi album Discipline kičme od 5. jula na Egzitovom sajtu

Takođe, album su svojim divnim glasovima obojile su i Marija Stojanović, Andrijana Belović, Milica Tegeltija i Anjuta Janković.

Samo sedam dana nakon izlaska albuma u izdanju Mascom Recordsa, 29. aprila u 20 časova, beogradska publika će intimnoj atmosferi Bitef teatra imati priliku da čuje sve pesme koje čine “Daljine” uživo, a ulaznice se mogu kupiti na blagajni Bitef teatra, kao i na prodajnim mestima Gigstix-a, Kluba ljubitelja pozorišta, BG pozorišta i Tiket kluba Pančevo.

Povezana vest:  Džastin Biber sprema Božićni album

Cena karata je 600 dinara u pretprodaji, dok će na dan koncerta biti 800 dinara.

By | 2017-04-17T09:21:31+00:00 april 17th, 2017|Muzika, Uncategorized|0 Comments

Leave A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.