Potvrdio je Željko Joksimović epitet našeg najpopularnijeg pop muzičara na koncertu održanom u subotu uveče u Big Fashion, gde se okupilo nekoliko hiljada ljudi i do kraja ispunilo holove ovog šoping centra. Od prve do poslednje pesme na nastupu vladala je sjajna energija, a izbor set liste je bio potpuno po ukusu publike.

Pesme sa poslednjeg albuma „Nisam te zbog lepote voleo“, „Ranjena zver“, zatim stariji hitovi kao što su „Najmoje“, „Drska ženo plava“, „Varnice“, pa pesme kao što su „Devojka sa polja zelenih“, „Skoplje Beograd“, „Supermen“, „Leđa o leđa“, „Ljubavi“ i druge oduševile su Beograđane i sve druge koji su odlučili da kasno subotnje popodne provedu uz Željka i njegov bend.

Povezana vest:  Lady Gagu ribe iz Japana zabavljaju dok se oporavlja

Atmosfera je bila toliko dobra da je Joksimović u jednom trenutku pozvao ljude u publici da se oprobaju na instrumentima na bini, pa je tako jedan mladić dobio priliku da svira na bubnjevima posle čega su usledile ovacije.

Tokom koncerta domaćini u Big Fashion su iznenadili Željka sa velikom tortom, s obzirom na to da je 20. aprila naš muzičar proslavio rođendan, baš kada je zvanično i otvoren shopping centar. Publika mu je potom spontano u glas otpevala „Danas ti je divan dan“.

Povezana vest:  Kampovi Exit Avanture na najlepšoj plaži na Dunavu i na najboljoj plaži Evrope!

Joksimović je u jednom momentu čak i otpevao refren iz „Patrolnih šapa“, popularnog crtanog filma, što je, kako je sam rekao, omiljeni izbor njegovog sina Koste.

Koncert je bio odličan, uz sjajnu atmosferu. Osetio sam se kao da pevam na velikom stadionu ili prepunoj dvorani. Hvala svima na divnoj večeri, a mi smo se potrudili da uzvratimo pesmama i pozitivnom energijom – rekao je Joksimović.

Povezana vest:  Morikone i Bjork dobitnici nagrade Polar