Članovi benda Elemental vredno rade na poslednjim pripremama pred beogradski koncert, 6. maja u Domu omladine, kada će sa predgrupom Kanđžija&Gole Žene za sve ljubitelje repa, hip-hopa, ali i drugih muzičkih pravaca, prirediti veče za pamćenje.
Najbolji „element“ njihovog stvaralaštva je iskrenost i potreba da ukažu na to da svi mladi ljudi sa ovih prostora imaju iste probleme i da je potrebno da se povežu, poštuju i cene. Zato na brojnim nastupima u celom regionu sa publikom imaju odličnu komunikaciju i zaslužuju titulu jednog od najboljih koncertnih bendova.
Uvereni da njihova publika neguje iste vrednosti, a i da bi se pripremili za koncert, članovi benda pozivaju svoje fanove da za vreme praznika rada budu vredni i kreativni i da učestvuju u akciji u kojoj će moći da dobiju besplatne ulaznice za koncert.
Svi zainteresovani treba da do 2. maja u ponoć na svojoj facebook stranici šeruju omiljenu pesmu Elementala, te da na facebook strani eventa https://www.facebook.com/events/1253139224793055/ ostave zanimljiv komentar koji je vezan za tu pesmu.
Deset najboljih će dobiti mogućnost da uz jednu kupljenu ulaznicu po pretprodajnoj ceni od 1.000 dinara, drugu ulaznicu dobiju besplatno. Dobitnici će biti obavešteni preko facebooka, a svoje ulaznice će moći da preuzmu u sredu, 3. maja od 9 do 17h, na biletarnici DD Ticketsa (Strahinjića Bana 22).
Povezana vest:  Besplatan download novog albuma grupe Hypnotized ,,Nema nazad" na MTV sajtu