Spisak izvođača na ovogodišnjem festivalu Isle of MTV Malta je upravo postao bogatiji za dva mega popularna izvođača! Već najavljenom duu The Chainsmokers pridružiće se funk-pop bend DNCE i DJ i producent Jonas Blue. Oni će nastupiti pred hiljadama ljubitelja dobrog provoda na besplatnom festivalu pod vedrim nebom u utorak, 27. juna na trgu Il Fosos na Malti.

Pop četvorka DNCE je od prve pesme postala miljenik MTV publike, a nagrade za najboljeg “Push” izvođača na prošlogodišnjom MTV EMA dodeli i za nabolje nove izvođače na MTV VMA najbolji su dokaz za to. Publika će na Malti đuskati uz hitove “Cake By The Ocean”, “Toothbrush” i “Body Moves”, a neće izostati ni najnoviji singl “Kissing Strangers” koji su snimili sa Nicki Minaj.

Povezana vest:  Suzan Bojl obara sve rekorde

“Oduševljeni smo što će nam se ovog leta na Malti pridružiti DNCE i Jonas Blue. Isle of MTV 2017 preti da postane najbolje izdanje festivala ikada!”Bruce Gillmer, izvršni potpredsednik  za muziku, izvođače i muzičke događaje u MTV-u.

DJ i producent Jonas Blue se proslavio prošle godine obradom hita “Fast Car” i singlovima “Perfect Strangers” sa JP Cooperom i “By Your Side” u saradnji sa RAYE. “Ne mogu da dočekam da sa mojim bendom ludujem sa vama na Isle of MTV! Jedva čekam da vas sve vidim na Malti 27. juna,” oduševljeno je poručio Jonas Blue fanovima

Povezana vest:  Drugi singl sa debi album benda The Mothership Orchestra

Isle of MTV se već 11 godina za redom održava na mediteranskom ostvru Malta, a partnerstvo između MTV-ja i turističke organizacije Malte je produženo za još četiri godine. Do sada je na ovom muzičkom događaju nastupio ogroman broj aktuelnih izvođača, među kojima su Steve Aoki, Wiz Khalifa, Jason Derulo, Martin Garrix, Nicole Sherzinger, Jessie J, Will.i.am, Rita Ora, Flo Rida, Snoop Dogg, Far East Movement, David Guetta, Kid Rock, Kelis, The Scissor Sisters, Lady Gaga, The Black Eyed Peas, Nelly Furtado, Maroon 5, The Chemical Brothers, Enrique Iglesias, N*E*R*D, Shaggy, Garbage, Jazzy Jeff, Gorillaz, OneRepublic i Morcheeba.

Povezana vest:  "All You Ever Wanted" je singl kojim Rag'N'Bone Man najavljuje izlazak novog albuma!

PHOTO: www.universalmusic.rs