Do poslednjeg mesta ispunjena dvorana Nacionalnog centra za kulturu „NDK“ u Sofiji, atmosfera i ambijent nalik onom u Karnegi holu, i preko dva sata vrhunske muzike! Željko Joksimović je oduševio Bugare projektom „Dva sveta“ koji je sinoć izveo na oduševljenje svih prisutnih, a nekoliko puta je morao da izlazi na bis jer publika nije prestajala sa aplauzima i povicima „Željko, Željko“.

Povezana vest:  Rajan Adams na novom albumu Vizera

Koncert je predstavljao kombinaciju pesama u swing i jazz aranžmanima, i zanimljivih priča koje dočaravaju dubinu i kvalitet Željkovog projekta. Na set listi su bile pesme koje je već predstavio publici u Srbiji, Hrvatskoj i Makedoniji: „Ne kuni me, ne ruži me majko“ od Luisa, „Suada“ od Plavog orkestra, „Sve što znaš o meni“ od Arsena Dedića, „Dva smo sveta različita“ od Tome Zdravkovića, i druge obrade, ali i svoje pesme, kao što su „Zaboravljaš“, „Leđa o leđa“, „Nije ljubav stvar“, i veliki ovogodišnji hit „Milimetar“, premijerno izveden u novom „odelu“.

Povezana vest:  Miley Cyrus: Nisam problematična, samo glumim!

Hvala svima na gostoprimstvu, divnoj energiji i emocijama koje ste mi poslali večeras. Sofija je grad u koji rado dolazim i gde imam mnogo prijatelja, a ovaj koncert ću pamtiti kao jedan od najlepših koje sam održao – rekao je Joksimović.

Željko se sreo sa velikim brojem prijatelja pre i posle koncerta u Sofiji, a između ostalih i sa Atanasom Rajkovim, direktorom Vibera, sa kojim je razgovarao o raznim zajedničkim projektima i aktivnostima koje sprovode.

Povezana vest:  KONCERTNI SPEKTAKL „INDEXI I PRIJATELJI – DA SAM JA NETKO" PONOVO U BEORADSKOM SAVA CENTRU 30.septembra i 1.oktobra u SNP u NOVOM SADU

Koncerti „Dva sveta“ biće održani i 29. novembra u Sarajevu, u dvorani „Skenderija“, odnosno 1. decembra u Beogradu u „Sava centru“.