Zbog ogromnog interesovanja publike, autorski projekat Ivana Bosiljčića muzičko poetsko veče „Par stihova za nas“ će biti održan i drugo veče za redom 22. decembra 2017. godine u 19.30 časova u Operi i teatru Madlenianum! Nakon brzo rasprodatog kocerta u samo par dana, tražila se karta više, i ponovljen je uspeh iz marta ove godine, kada su takođe otvarani novi termini zbog izuzetnog interesovanja publike!

Povezana vest:  EXIT Festival sa Svetskim programom za hranu Ujedinjenih nacija, sa Petrovaradinske tvrđave lansira projekat Life Stream!

Nizom koncerata održanih početkom ove godine u Madlenianumu, kao i ranije pred prepunim dvoranama Doma sindikata, ovaj program je ustanovio svoje značajno mesto među publikom. Važno je spomenuti izuzetno posećene koncerte u Skoplju u Univerzalnoj dvorani, kao i niz koncerata širom Austrije, Švedske, Norveške, kao i na Islandu, a ove godine i širom Kanade! Premijera ovog projekta je ostvarena 2009. godine u Beogradu, i od tada je izveden na desetine puta širom sveta!

Povezana vest:  EVA LONGORIA PARKER VODIĆE DODELU EMA 2010

U prednovodogišnjem terminu 22. decembra, publika će imati čast da ponovo prisustvuje ovom jedinstvenom i posebno kreiranom programu na Velikoj sceni opere i teatra Madlenianum! Cene karata su: 1600 i 1400 dinara, a za pomoćna sedišta ukoliko se rasproda dvorana cena će biti 1000 dinara.