Srpski pevač – Željko Joksimović zakazao je za 28. decembar i četvrti concert u Sava centru. Zbog velikog interesovanja za koncerte „Dva sveta“, Joksimović zakazao je i četvrti termin u Sava Centru ovog decembra!

Nastup će biti održan uoči Nove godine, 28. decembra od 20 časova, sa repertoarom koji nikog neće da ostavi ravnodušnim. Pored pesama „Ne kuni me, ne ruži me majko“, „Dva smo sveta različita“, „Mišel“, „Milimetar“, „Neko te ima noćas“ i brojnih drugih popularnih numera u sving aranžmanima, Joksimović je za publiku priredio lepo iznenađenje, i to u saradnji sa jednim tržnim centrom.

Povezana vest:  Blues za zatvaranje prve Nišville večeri - Gera & Texas Flood

– Zadovoljan sam što je publika zavolela „Dva sveta“ i što vlada ovoliko interesovanje za koncerte. Krenuli smo 1. decembra, koji je rasprodat nedeljama pred nastup, pa smo otvorili i drugi termin. Kada je i za taj koncert nestalo karata u jako brzom roku, odlučili smo se i za 21.12. Međutim, toliko smo dobili poruka, poziva i predloga za još jedan koncert, jer mnogi nisu stigli ranije da dođu do ulaznica, a neki su želeli ponovo da uživaju u specifičnoj atmosferi ovog projekta.  Termin pred Novu godinu nam se idealno uklopio u ceo projekat, i uspeli smo da pronađemo još jedan slobodan dan u kalendaru za novo druženje – rekao je Joksimović.

Povezana vest:  SVETSKA ZVEZDA STROMAE DEO EXIT AVANTURE