Velikani američkog alternativnog roka, bend Queens Of The Stone Age, objavili su drugi video spot sa svog aktuelnog albuma „Villains“. U pitanju je horor-crtani film koji vizuelno prati pesmu „Head Like A Haunted House“.

Video je režirao stalni saradnik benda Queens Of The Stone Age, Liam Lynch, koji je najpoznatiji kao režiser kultnog filma „Tenacious D: The Pick Of Destiny“. Video je predstavljen kao noćna mora koju doživljava frontmen Josh Homme i obiluje scenama punim kostura, NLO-a, letećih kovčega i odsečenih ruku. Prosta animacija koja je korišćena u izradi videa doprinosi samoj atmosferi koju pesma sa sobom nosi.

Povezana vest:  NOVI SPOT MICHAEL JACKSONA „HOLLYWOOD TONIGHT“ PREMIJERNO NA MTV KANALU!

Pesma „Head Like A Haunted House“ je peta na albumu „Villains“ koji su Queens Of The Stone Age u avgustu prošle godine objavili za izdavačku kuću Matador Records. Na albumu se našlo devet pesama a prvi singl sa albuma „The Way You Used To Do“ postao je svojevrsni rock hit našavši se na vodećim pozicijama svih relevantnih rock top lista.

Povezana vest:  MTV PUSH 2014 – 11 IZVOĐAČA KOJI SU OBELEŽILI GODINU

Queens Of The Stone Age su od objavljivanja albuma konstantno na turneji prilikom koje će 25. juna posetiti i Inmusic festival u Zagrebu.

PHOTO:  Lampshade Media