Talentovana i nagrađivana britanska pop pevačica Jessie Ware (Džesi Ver) održaće koncert u ponedeljak 27. avgusta u Rovu kod Vojnog muzeja na Kalemegdanu, u okviru letnje evropske turneje na kojoj promoviše novi album “Glasshouse”. Tako će publika u Beogradu moći uživo da čuje pesme poput “Midnight”, “Selfish Love”, “Alone”, “Sam”, kao i hitove sa prethodnih albuma “Say You Love Me”, “Wildest Moments”, “Tough Love”, “Running”, “You & I (Forever)”, “Champagne Kisses”, “Devotion”, “If You’re Never Gonna Move” i mnoge druge.

Povezana vest:  EXIT i Coca-Cola zaokružuju najjače festivalsko VR iskustvo događajima u Beogradu

“Glasshouse” je treće studijsko izdanje popularne muzičarke iz Londona, za koje veruje da je njen najvažniji album, a bavi se temama porodice, ljubavi, burnih odnosa i majčinstva. Na novom materijalu sarađivala je sa imenima kao što su Ed Sheeran (Ed Širan), STINT (Stint), Kid Harpoon (Kid Harpun), Felix i Hugo WhiteThe Maccabees (Feliks i Hugo Vajt) i Benny Blanco (Beni Blanko).

Povezana vest:  Velika „1003 žurka" na Fristajleru

Muzičku karijeru Jessie Ware je započela 2009. godine, a tri godine kasnije objavila je debi album “Devotion” koji je bio nominovan za prestižnu muzičku nagradu “The Mercury Prize”. Usledilo je mnoštvo nominacija i nagrada, kao i album “Tough Love” (2014).

Prodaja ulaznica za beogradski koncert Jessie Ware, koji će se održati u ponedeljak 27. avgusta, u rovu ispod Vojnog muzeja na Kalemegdanu, počinje u petak 25. maja. Karte se mogu nabaviti putem “Eventim” i “Gigs Tix” prodajnih mreža, po promo ceni od 2190 dinara za parter i 2790 dinara za VIP tribinu.

Povezana vest:  Tuborg i Universal Music Serbia predstavljaju: Tuborg Open - Jedan bit za ceo svet

FB event: www.facebook.com/events/205082193621984/