TOPSTARS PLESNA AUDICIJA 4.9. 2010 114Izabrani plesači i plesačice koji će zaplesati na pozornici Topstarsa
Uz prisustvo zvezda TOPSTARSA, Indire Vladić, Luke Bulića, Franke Batelić i stručnog TOPSTARS tima, Željka Vukmirice, Nine Jukić, koreografkinja i Kreše Dolenčića , izabrano je 15 plesača i plesačica, koji će se pridružiti TOPSTARS plesnom timu.
Nakon dva dana audicija, održanih u Zagrebu, 4. i 5.9.u XXL fitnes centru, samo najbolji izborili su svoje mesto u TOPSTARS plesnom timu.
Prvog dana audicija, 4.5.2010. svi prijavljeni kandidati, plesači i plesačice, na audiciji za izbor TOPSTARS plesnog tima, bili su podeljeni u više manjih grupa. Nina Jukić, koreografkinja TOPSTARS plesnog tima svima je pokazala koreografiju, koju su kandidati pokazali pred žirijem. Svaka grupa imala je 50 -tak minuta za uvežbavanje zatane koreografije, i priliku da u dva izlaska pred žiri, istu otplešu najbolje i prođu u završne eliminacije.
topstars_audicija_5_9Odabrani kandidati iz prvog kruga, imali su sličan program i drugog dana audicija, samo što je koreografija bila zahtevnija, grupe s manjim brojem članova, i manje vremena za uvežbavanje koreografije. Mesta u TOPSTARS timu bilo je samo za one najbolje, najspretnije i najharizmatičnije.
Odabrani kandidati, koji će uz 30 profesionalnih, zaplesati u TOPSTARS plesnom timu su: Sara Abramović, Aida Badić, Dorin Bajzec, Ivana Crnković, Zlatka Glavurtić, Mario Guteša, Matea Hrustić, Karla Ileš, Maja Kereš, Ana Marija Kovačević, Dolores Kular, Luka Matić, Antonia Šimurina, Paola Vukelić, Nina Vukušić.
Izabrani plesači i plesačice će odmah biti bačeni u vatru profesionalnih priprema. Nina Jukić, koreografkinja TOPSTARS plesnog tima, najavljuje početak plesnih proba već od ponedeljka, 6. septembra. Potrebno je još puno vežbi i rada da bi na pozornici TOPSTARSa sve bilo besprekorno, i da bi svi zajedno uživali u Zagrebu 13.11., Rijeci 19.11., Zadru 25.11. i Splitu 27.11.2010. godine na TOPSTARS TULUMIMA, NAJBOLJIM U HRVATSKOJ!!!
Povezana vest:  Veliki prezir radi novi album