Danas je u bašti skupštine grada Zrenjanina održana najavna press konferencija povodom predstojeće manifestacije – 33.Dana piva, koja će se održati na Žitnom i Trgu Slobode od 27.avgusta do 2.septembra 2018.

Pored gradonačelnika, gospodina Čedomira Janjića, prisutnima su se obratile i glavne zvezde ovogodišnjih Dana Piva – Momčilo Bajagić Bajaga, Miša Aleksić (Riblja Čorba), Milan Đurđević (Neverne Bebe) i Roman Bugar (Zrenjaninska filharmonija).

Povezana vest:  Bend Plišani Mališan osvojio 4. Jelen Demofest

Bajaga je, nakon spektakularnog koncerta u pulskoj Areni, izrazio zadovoljstvo predstojećim nastupom na Trgu slobode, istakavši da su on i njegovi Instruktori spremili specijalnu set listu, na kojoj će se pored standardnih, naći i hitovi s novog albuma ’’U sali lom’’.

Roman Bugar je najavio disko izdanje zrenjaninske filharmonije, koja je za otvaranje programa na velikoj bini pripremila izvođenje komercijalnih hitova u pratnji svetskog tenora Bele Mavraka i novosadskog Big Banda.

Povezana vest:  Barbra Strejsend peva u duetu samo sa muškarcima

Miša Aleksić je naglasio da Čorba obeležava 40 godina svog postojanja, te da će fanovi imati priliku da uživaju u najvećim hitovima ovog poznatog rok benda.

Neverne Bebe takođe obeležavaju jubilej – 25. godina benda, pa je Milan Đurđević obećao sjajnu svirku koja je zaštitni znak ove grupe.

Gospodin Janjić je, na kraju press konferencije, zajedno sa gostima nazdravio pivom, izrazivši nadu da će ovogodišnji Dani piva nadmašiti prošlogodišnji rekord u broju posetilaca.

Povezana vest:  Novi album grupe Kings of Leon