Sinoć je u bašti hotela „Crown plaza“ održana promocija novog singla i spota Ane Stanić pod nazivom „Holivud“. Pored mnogobrojnih predstavnika medija, Anu su podržali njene kolege i prijatelji, među kojima i Sara Jo, Snežana Dakić, Boško Jakovljević, Duška Jovanić, Vukašin Marković, Suzana Mančić, Danijela Buzurović, Tamara Paunović, Nenad Radujević i mnogi drugi…

Spot i pesmu je Ana najavila pozdravivši sve prisutne, a nakon emitovana spektakularnog spota, snimanog na tri lokacije, i koji u potpunosti može da „stane rame uz rame“ sa onim što se emituje na svetskim TV stanicama, prolomio se snažan aplauz.

Povezana vest:  Muzičari i vaterpolo reprezentativci iz Srbije i regiona pokrenuli EXIT Leto ljubavi u Umagu!

Muziku i tekst za „Holivud“ napisala je Ana, aranžman i produkciju je radio Ivan Mirković Bambi, a režija spota poverena je Lazaru Bogdanoviću.

„Holivud je brza i energična pesma sa primesama rok, disko i retro zvuka. Tekst govori o generalnoj težnji za idealizacijom i poručuje da i kada se taj balon rasprši i stvari prestanu da budu “Holivud”, to ne znači da je postalo loše, ukoliko je u suštini svega ljubav, bilo da je rec o muško ženskoj ljubavi, prijateljstvu ili poslu“, kaže Ana o singlu koji je objavila za izdavačku kuću „Mascom Records“. U planu je još jedan singl, koji je kako kaže, pisala baš za sebe a potom bi usledio i album.

Povezana vest:  KALIOPI PREMIJERNO IZVELA EVROVIZIJSKU PESMU ZA BEOGRADSKU PUBLIKU

Foto: Antonio Ahel/ATAImages