Zvonko Bogdan_palicLong Play poklanja besplatno novi hit Zvonka Bogdana!

 

Pred tradicionalni jesenji koncert Zvonka Bogdana 25. novembra u beogradskom Sava centru, promoterska kuća Long Play vam poklanja naslovnu pesmu novog CD albuma legende panonske šansone „Vratiće se rode“!!!

Pesmu možete skinuti na strani DOWNLOAD sa sajta promoterske kuće Long Play-a.

Za novi album tamburaška legenda Zvonko Bogdan obradio je pesmu „A ti se nećeš vratiti“, koju su napisali Momčilo Bajagić-Bajaga i vođa Plavog orkestra Saša Lošić za regionalno popularnu televizijsku seriju „Vratiće se rode“.

Panonski šansonjer je pesmu prilagodio izvođenju sa tamburašima i preimenovao je simbolično u „Vratiće se rode“, nazvavši potom tako i novi CD, koji će promovisati 25. novembra u beogradskom Sava centru na koncertu simbolično nazvanom „Jesen stiže dunjo moja“. Izdavač CD-a je „Vinarija Zvonko Bogdan“.

Povezana vest:  „Pogledi" mame novim zvukom

„Danas je jako teško napraviti novu pesmu koja će biti primamljiva i koja će imati u sebi istinitu

priču. Čim pomenete ravnicu na jedan interesantan način ‘Od Banata prema Sremu nisko oblaci’, to već

daje jednu sliku. Meni je bilo interesantno da tu njihovu spoznaju Vojvodine prihvatim i na tamburaški način obradim“, kaže Zvonko Bogdan.

Seriju „Vratiće se rode“, u kojoj Dragan Bjelogrlić i Nikola Đuričko igraju dva propala beogradska

Povezana vest:  Džastin Biber: Ne idem u crkvu, molim se kod kuće

zgubidana koja pronalaze novi život u banatskom selu Baranda, Zvonko Bogdan je rado gledao, jer kaže da je „vrlo efektna, mirna i neopterećujuća“. Kao što je pre nekoliko godina pesmu vođe Garavog sokaka Baneta Krstića „Ko te ima taj te nema“ pretvorio u tamburaški klasik, Zvonko je sličan postupak primenio i na pesmi Bajage i Loše.

„Malkice sam više promenio melodiju, budući da znam publiku koja sluša ovo čime se bavim. Samo sam je obojio malo drukčije da bude prihvatljivija. Na njihov način to je televizijska melodija koja je muzički motiv serije, ali da biste vi nekog naterali na koncertu, u kolima ili kafani da vas sluša morate celoj stvari drukčije prići“, otkriva Bogdan.

Povezana vest:  Treća i opet sreća - Goran Karan pevao publici u punoj mts dvorani

Kralj tamburaške pesme Zvonko Bogdan održaće svoj tradicionalni jesenji koncert u Beogradu 25. novembra u Sava centru, za koji su u prodaju ulaznice po cenama od 1.200, 1.500, 1.800 i 2.000 dinara. Požurite do najboljih mesta je ostalo još samo malo!

Za koncert prigodno nazvan „Jesen stiže dunjo moja“ karte možete nabaviti na blagajnama Sava centra, Doma omladine Beograda i preko prodajne mreze Eventima u čitavoj Srbiji.

Čuveni panonski šansonjer ovaj put u Sava centar dovodi najveći orkestar do sada – čak 21 člana Velikog tamburaškog orkestra Radio-televizije Vojvodine.