Knower je jedan od trenutno najatraktivnijih bendova iz Los Anđelesa, a u Beograd i Srbiju stižu 4. novembra prvi put, da bi nastupiti u sklopu Musicology Barcaffé Sessions koncertnog serijala, u klubu Bitefartcafe. Ovaj vreli LA duo čine jedan od najboljih bubnjara-producenata, Luis Koul i pevačica Ženeviv Artadi. Trenutno su na turneji na kojoj predstavljaju svoj četvrti album „Life“, dok su 2017. nastupali kao predgrupa na turneji “Red Hot Chili Peppers”.

Povezana vest:  Poznati svi finalisti Mobil Music Festa #4 – Finale 1. februara u klubu Black George

Knower ne prestaje da osvaja svet svojim gruvačkim fankom, kul akordima, i fanki vokalima u neverovatno imaginativnom vanzemaljskom spoju. U Beogradu će nastupiti u punom sastavu – Piter Olofson (bas), Nik Semrand (klavijatura), Džejkob Man (klavijatura), Sem Gendel (saksofon) i Tom Gil (gitara). Uz Luisa Koula (bubanj / vokal), žanrovski stil Ženviev Artadi i šoljicu virtuozno pripremljenog Barcaffé espressa, uživaćete u dubokim melodijama benda koji ne zna za zadršku i ne prihvata kompromise.

Povezana vest:  Uspešan start turneje Bajage i Instruktora u SAD

Potpuni “uradi sam” sastav, svojim viralnim video snimcima, diskografijom i vizuelnim iskustvom, postali su internacionalni fenomen od osnivanja 2010. godine. Njihov „kućni sešn uživo“ je ostvario preko 3,5 miliona pregleda u prvoj nedelji. Poznat po svojim nastupima uživo, ovaj bend svoju zaraznu energiju podiže na novi nivo.

Kvinsi Džouns je najbolje sumirao zašto ne smete da propustite ovaj koncert:
„Knower će vas baciti na kolena i učiniti da molite za još!“
Karte možete pronaći online i na prodajnim mestima eventima i ddtickets.

Povezana vest:  Tony Cetinski oduševio prepunu pulsku Arenu