Prošlo je osam meseci otkada je Vatrin veliki hit ‘Nama se nikud ne žuri’ feat. Massimo prvi put emitovan i od tada nikada nije bio ispod desetog mesta na top listama u Hrvatskoj.Ovu pesmu bend je predstavio publici u Beogradu u maju na svom koncertu u Domu omladine,a publika u Srbiji je imala priliku da ih sluša i gleda i na spektakularnim nastupima u Šapcu(Šabačk letnji festival) i beogradskom Beer festu .  Vatra u međuvremenu je napravila još jedno muzičko i vizualno remek djelo, opet u saradnji s režiserom Filipom Filkovićem.

Povezana vest:  Massimo u "X Faktoru" premijerno predstavlja novi spot, grupa Magazin drugi specijalni gost!

 ‘Ukleti Holandez’ pesma je koja vraća na staze detinjstva i u one male, naizgled beznačajne trenutke, a zapravo svima bitne…

Jedna od lokacija na kojoj je spot sniman najstarija je kuća u Gospiću u kojoj je Dečak provodio letnje  praznike za vreme detinjstva.

„Jedan sam od onih likova koji se često u mislima vraćaju u te dane. Jasna je stvar, baš kao i sudbina broda Ukleti Holandez; fizičkog povratka u sigurnu luku detinjstva i mladosti nema, ali knjige, filmovi i pesme ponekad deluju poput čarolije na naša čula.U toj kući sam prvi put čuo ploče Doorsa, Stonesa, Floyda, pročitao knjigu Bludni Sin Charlesa Bukowskog, a sve me je to zapravo privuklo muzici. Ovaj je spot samo malo vraćanja dugova toj kući, ali pre svega mojoj tetki, tetku i ujacima koji su mi otvorili vrata svoga doma  i učinili moj boravak u njemu čarobnim, a tu čaroliju i danas nosim u sebi,“rekao je Ivan.

Povezana vest:  Novi rekord Exit Avanture - 15.000 prodatih ulaznica

Foto :Mare Milin