BISERA VELETANLIĆ, GABI NOVAK, MATIJA DEDIĆ I VASIL HADŽIMANOV U KOMBANK DVORANI 16. I 17. NOVEMBRA

///BISERA VELETANLIĆ, GABI NOVAK, MATIJA DEDIĆ I VASIL HADŽIMANOV U KOMBANK DVORANI 16. I 17. NOVEMBRA

BISERA VELETANLIĆ, GABI NOVAK, MATIJA DEDIĆ I VASIL HADŽIMANOV U KOMBANK DVORANI 16. I 17. NOVEMBRA

Nakon rasprodatog prvog koncerta i velikog interesovanja ova magična četvorka nastupiće i 17. novembra u velikoj sali Kombank Dvorane!

U ovim posebnim noćima uživaćemo uz čuvene pesme Arsena i Matije Dedića, Zafira i Vasila Hadžimanova, Kornelija Kovača, Kemal Montena, Đorđa Novkovića i drugih velikana jugoslovenske muzičke scene.

Biće pravi doživljaj prisustvovati ovim koncertima za dva klavira i dva glasa- koncerti na kojima ćemo se sresti sa muzikom, pesmama i ljudima koji će nas podsetiti na vreme u kojem su nastale večne, svevremenske pesme i melodije. One koje će prizvati dane istinske umetnosti. Poštovani i voljeni umetnici čiji aplauzi traju zauvek.

Povezana vest:  Elvis Kostelo na mini turneji po Britaniji

Dve generacije muzičara, iz dve porodice, na jednoj pozornici!

Bisera Veletanlić, osim toga što je jedno od najvećih imena domaće šlageristike i zvezda jugoslovenskih festivala 70ih godina, jedna je od najoriginalnijih pevačica na Balkanu. U svojoj bogatoj muzičkoj karijeri snimila je veliki broj nezaboravnih melodija koje su obeležile jedno vreme. Dobitnica je Nišville nagrade za životno delo.

Povezana vest:  Rasprodat FAN PIT i PARTER za koncert Rogera Watersa "The Wall Live"

Gabi Novak, jedna je od najpoznatijih pevačica hrvatske muzičke scene sa karijerom dužom od 50 godina, koju je obeležila velikim hitovima, interpretacijama vrhunskih kompozicija njenog supruga Arsena Dedića i mnogobrojnim festivalskim nastupima širom regiona. Dobitnica je Porin nagrade za životno delo.

Vasil Hadžimanov i Matija Dedić
 dvojica su svetski priznatih džez pijanista i kompozitora, sa dugogodišnjim i veoma uspešnim muzičkim karijerama, sa bogatim diskografijama i mnoštvom osvojenih priznanja i nagrada. Ova dva vrhunska umetnika u sebi nose niz gena svojih predaka koji su, svako na svoj način, obeležili muzičke prostore Balkana.

Povezana vest:  Memoari Bilija Džoela u junu

Ulaznice za drugi koncert 17.11. se mogu kupiti u pretprodaji na blagajni Kombank dvorane, kao i na svim prodajnim mestima Eventima, već od 18. oktobra.

By | 2018-10-18T23:52:59+00:00 oktobar 19th, 2018|Muzika|0 Comments

Leave A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.