Jedan od najpopularnijih muzičara u regionu, Željko Joksimović objavio je novi singl „Menjaj pesmu“, koji će premijerno da izvede na koncertu „Dva sveta“ u Beogradu, 3. decembra.

Reč je o pesmi koja najavljuje zimsku muzičku čaroliju i koja ima nostalgičan prizvuk. Podseća na 80-te godine prošlog veka, i prava je uvertira u spektakl koji očekuje publiku u Sava centru, ali i na nastupima u regionu.

Povezana vest:  Alberto Lopez i Sara Lazarus večeras u SC na 15.GAF

Kako i sam naziv govori, Joksimović je želeo da „promeni muziku“ u skladu sa repertoarom koji priređuje već treću godinu za redom u konceptu „Dva sveta“, i sa nešto drugačijom melodijom iznenadi svoju publiku.

– Nisam imao vremena da promenim celu ploču, ali sam promenio pesmu. To je dovoljno. Menjaj pesmu je nešto najlepše što sam iskomponovao u poslednjih nekoliko godina. Nema više ovakve muzike. Ali biće je u decembru, u Sava Centru – kaže Željko.

Povezana vest:  Objavljen prvi singl iz filma "Pedeset nijansi mračnije" (VIDEO)

Tekst za numeru „Menjaj pesmu“ pisala je Vjekoslava Huljić, autor pesme „Milimetar“, koja je dostigla brojku od 50 miliona pregleda na YouTube. Muziku i aranžman uradio je Željko Joksimović. Prateći vokali su Suzana Branković i Jelena Đurić, električnu gitaru svira Miroslav Mirosavljev, bubnjeve Dragan Krstić, a klavijature Željko Joksimović. Video produkciju za spot uradila je NN Media.

Povezana vest:  Florence Welch glavna sirena Channel “underwater“ revije