Željko Joksimović objavio novu pesmu „Menjaj pesmu“

///Željko Joksimović objavio novu pesmu „Menjaj pesmu“

Željko Joksimović objavio novu pesmu „Menjaj pesmu“

Jedan od najpopularnijih muzičara u regionu, Željko Joksimović objavio je novi singl „Menjaj pesmu“, koji će premijerno da izvede na koncertu „Dva sveta“ u Beogradu, 3. decembra.

Reč je o pesmi koja najavljuje zimsku muzičku čaroliju i koja ima nostalgičan prizvuk. Podseća na 80-te godine prošlog veka, i prava je uvertira u spektakl koji očekuje publiku u Sava centru, ali i na nastupima u regionu.

Povezana vest:  Otvoren konkurs za stipendije i grantove Fondacije The State of Exit

Kako i sam naziv govori, Joksimović je želeo da „promeni muziku“ u skladu sa repertoarom koji priređuje već treću godinu za redom u konceptu „Dva sveta“, i sa nešto drugačijom melodijom iznenadi svoju publiku.

– Nisam imao vremena da promenim celu ploču, ali sam promenio pesmu. To je dovoljno. Menjaj pesmu je nešto najlepše što sam iskomponovao u poslednjih nekoliko godina. Nema više ovakve muzike. Ali biće je u decembru, u Sava Centru – kaže Željko.

Povezana vest:  Pank rok spektakl ove subote u Magacinu Depo

Tekst za numeru „Menjaj pesmu“ pisala je Vjekoslava Huljić, autor pesme „Milimetar“, koja je dostigla brojku od 50 miliona pregleda na YouTube. Muziku i aranžman uradio je Željko Joksimović. Prateći vokali su Suzana Branković i Jelena Đurić, električnu gitaru svira Miroslav Mirosavljev, bubnjeve Dragan Krstić, a klavijature Željko Joksimović. Video produkciju za spot uradila je NN Media.

Povezana vest:  Rihanna tuži Topshop zbog majice
By | 2018-11-07T22:10:19+00:00 novembar 7th, 2018|Muzika|0 Comments

Leave A Comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.