Redovi ispred Kombank dvorane za Balaševićev koncert, prvi koncert rasprodat, novi datumi 4. i 6. decemba

///Redovi ispred Kombank dvorane za Balaševićev koncert, prvi koncert rasprodat, novi datumi 4. i 6. decemba

Redovi ispred Kombank dvorane za Balaševićev koncert, prvi koncert rasprodat, novi datumi 4. i 6. decemba

Trg Nikole Pašića od jutros je praktično blokiran, jer stotine ljudi od zore strpljivo čeka kako bi kupili ulaznice, za pre samo dva dana najavljen koncert Đorđa Balaševića u Kombank Dvorani 02. decembra. Red se formirao još u 6 sati ujutru, a sada je stigao čak do gradske fontane na trgu.

Zbog ogromnog interesovanja u prodaju su puštene i karte za druga dva termina 04. i 06. decembar, a po svemu sudeći red ispred Kombank Dvorane će ostati do kasnih večernjih sati.

Povezana vest:  Proslavljeni violinista Nemanja Radulović objavio svoj deseti album

Balašević će nastupiti prvi put u Kombank Dvorani, na mestu gde je održao svoje prve solističke koncerte pre čak 40 godina.

Kalendar mog detinjstva je monodrama, recital, stand up i koncert u isto vreme,  tako da je ovaj program moguće smestiti samo u jedan žanr: Đole. 

Zamišljen kao priča o događajima koji su obeležili detinjstvo autora, uz klavirsku pratnjuAleksandra Dujina, Protinu kći, Ne volim Januar, Finu laganu stvar i uvek neku novu pesmu.

Povezana vest:  MTV PREMIJERA: SevdahBABY & Djixx - Beton Lady

Kako najavljuju organizatori program traje dok se ne završi, a Đoletova publika zna da to znači da će se najverovatnije razići oko ponoći.

By | 2018-11-07T22:16:05+00:00 novembar 7th, 2018|Muzika|0 Comments

Leave A Comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.