Nakon velikog uspeha albuma „Čudo“, pop pevačica Tijana Bogićević održaće koncert 16. decembra u Srpskom narodnom pozorištu u Novom Sadu.

– Presrećna sam što konačno mogu da vas pozovem na ovaj koncert, da zajedno pevamo i podelimo emocije koje donose pesme sa albuma „Čudo“. Posebno mi je drago što je moj prvi solistički koncert vezan baš za Novi Sad, moj rodni grad – kaže Tijana.

Povezana vest:  NAJSPEKTAKULARNIJA ZABAVA NA EXITU!

Prvi album Tijane Bogićević pod nazivom „Čudo“ ovog leta osvojio je publiku i postao nezaobilazni deo svih važnijih radio i TV stanica. “Čudo” je savršena kombinacija velikih melodija, jakih stihova i Tijaninog emotivnog izvođenja. Prepoznatljiv je i po pesmama koje su pisali i komponovali trenutno najbolji autori na našim prostorima: Dušan Alagić, Aleksandra Sara Milutinović i Bane Opačić.

Povezana vest:  Rijana je imala dublerku u reklami za Armani

Tijana Bogićević predstavljala je Srbiju na Pesmi Evrovizije 2017. godine u Kijevu, sa pesmom „In Too Deep“. Evrovizijska publika i fanovi do danas prate njen rad, pa se pesma „In Too Deep“ često nalazi u samom vrhu top listi koje objedinjuju omiljene evrovizijske numere.

Predstojeći koncert predstavlja presek dosadašnjeg rada Tijane Bogićević i početak njene koncertne turneje „Čudo“.

Povezana vest:  EXIT već na 90.000 posetilaca, a tek slede dva najposećenija dana!

Karte za ovaj koncert mogu se kupiti na svim prodajnim mestima GIGS TIX-a i na www.gigstix.com.

U susret koncertu, poznata umetnica odlučila je da objavi šest live verzija pesama sa aktuelnog albuma. Prvi video po redu objavljen je za pesmu „U redu“ i možete ga videti na zvaničnom youtube kanalu Tijane Bogićević – https://youtu.be/5AWHeOOLCxI

PHOTO: Sever Zolak