Pevačica i kantautorka iz Londona, Rita Ora, najavljena je kao izvođač na dodeli nagrada The E! People’s Choice Awards kojom se odaje priznanje filmovima, televiziji, muzici i pop kulturi. Inauguracioni prenos E! kanala je zakazan za 12. novembar od 03:00 uživo iz Barker Hanger u Santa Monici. Ora će izvesti pesmu sa svog prvog američkog albuma Pheonix koji izlazi 23. novembra.

Ora, koja je emigrirala iz rodnog Kosova u Englesku sa svojom porodicom dok je bila dete, postala je internacionalna pop pevačica sa nekoliko br.1 singlova, i 13 singlova u top 10. Njen prvi album je dospeo na prvo mesto britanskih muzičkih lista i postao je platinast.  Nedavno je ostvarila veliki uspeh tako što je postala rekorder po najvećem broju top 10 singlova među britanskim umetnicima u Velikoj Britaniji. Njen prvi američki album Pheonix, koji treba da izađe 23. novembra, već ima tri singla koji su postali platinasti i među top 5 su u Velikoj Britaniji.

Povezana vest:  U susret proslavi 20 godina Exita – premijere nastupa Emeli Sande, Skrillex-a i French Montane!

Pored toga što je ostvarena umetnica i dinamičan performer, Orina karijera uključuje razne segmente zabave i pop kulture, uključujući i uloge u filmovima (Mia Grey u Fifty Shades of FreediFifty Shades Darker Universal Picturesa, Maria Escobar u Southpaw), saradnju sa Adidasom, i posao umetničkog trenera (The Voice UK), sudije (The X Factor) i televizijske voditeljke (America’s Next Top Model, Boy Band).

Povezana vest:  Nakon rekordnog izdanja, EXIT 2017. slavi 50 godina od "Leta ljubavi"!

E! People’s Choice Awards se emituje uživo preko E! kanala u 161. državi.  E! Live from the Red Carpet:  The E! People’s Choice Awards, se emituje 12. novembar od 03:00.  I The E! People’s Choice AwardsiE! Live from the Red Carpet:  The E! People’s Choice Awards biće prenošene uživo na E! aplikaciji i Eonline.

Povezana vest:  Festival za sebe: EXIT objavio kompletan program udarne No Sleep Novi Sad bine

E! People’s Choice Awards je produkcija Wilshire Studios Den of Thieves, a izvršni producenti su Jesse Ignjatovic i Evan Prager.

Pratite nas na društvenim mrežama tokom E! Live from the Red Carpeti emitovanja dodele nagrada kako biste gledali najnovije gifove, mimove i specijalne trenutke u realnom vremenu.

E! Entertainment:

Facebook: https://www.facebook.com/eentertainment/

Twitter: @e_entertainment

Instagram: @eentertainment

Snapchat: @eentertainment

The E! People’s Choice Awards

Facebook: https://www.facebook.com/peopleschoice/

Twitter: @peopleschoice:

Instagram: @peopleschoice

Snapchat: @peopleschoice