Beth Hart, jedana od najboljih bluz-rok pevačica današnjice, ponovo dolazi u Beograd i okviru proslave 25 godina duge karijere nastupiće u Hali sportova „Ranko Žeravica“ 2.decembra 2018.godine. Kao specijalni gosti na koncertu nastupiće akustična trojka u sastavu: Mr.Swagger, Pera Joe i Katarina Pejak!  

MR.SWAGGER & PERA JOE su jedan od najzanimljivijih i najdinamičnijih bluz-rok  dueta u regionu danas. Nastupaju zajedno već pet godina, u klubovima i na velikim binama. 2014.godine veoma uspešno su otvorili koncert  Ane Popović u prepunom, rasprodatom Mikser House-u. Nenad Zlatanović je frontman sigurno najuspešnijeg sastava na našoj bluz-rok sceni, trija Texas Flood, a njegovo akustično izdanje prikazuje drugu stranu njegove muzičke ličnosti. Pre nekoliko godina objavio je  solo album Naked Blues koji je doživeo dva izdanja. Trenutno priprema izlazak drugog albuma Texas Flood-a „Tražim ljude kao ja“, koji će biti njihov prvenac na srpskom jeziku.

Imao sam tu čast i privilegiju da sa Texas Flood i legendarnim Dragoljubom Crnčevićem nastupam pre nje i to ću upamtiti kao jedan od najvažnijih nastupa u svojoj dosadašnjoj karijeri. Priseća se Nenad Zlatanović koncerta u novembru prošle godine i iskreno se raduje prilici da ponovo svira na istoj bini:“Beth Hart je možda najbolji vokal današnjice. Ako postoji moderna varijanta Janis, onda je to ona. Od trenutka kada je ušla kroz publiku do bine na prošlogodišnjem koncertu… sve u narednih par sati je bila kompletna magija!

Povezana vest:  Kiki i Alen objavili spot za pesmu Jedino

Ništa manje nije uzbuđen ni Petar Miladinović – Pera Joe: „Zadovoljstvo je višestruko. Pre svega, nastupi sa Katarinom i Nešom su mi uvek dragi jer su veliki izazov i lepo iskustvo, pogotovo na velikom razglasu i pred više hiljada ljudi. Dodatni motiv je činjenica da sviramo pre Beth Hart,  koja je  izuzetna pevačica i autorka, istaknuta predstavnica ‘nove rock generacije’

Povezana vest:  Željko Vasić dobio nagradu "POP PEVAČ GODINE"

Ovom duetu na bini će se 2.decembra pridružiti i jedna dama.  KATARINA PEJAK  je pijanistkinja, pevačica i autor, rođena je i odrasla u Beogradu gde je stekla osnovno i srednje muzičko obrazovanje kao pijanistkinja. 2014.godine diplomirala je na Berkliju u Bostonu. Iste godine je dobila i nagradu za posebna dostignuća (Special Achievement Award) i bila gostujući predavač na letnjem semestru, takođe na Berkleeju. Objavila je tri albuma u Srbiji: Perfume & Luck (2010), First Hand Stories (2012) i Old, New, Borrowed & Blues (2016). Nakon što je diplomirala živela je u Nešvilu i nastupala u SAD i Evropi, a početkom 2019. godine će izaći njen prvi album za renomiranu blues kuću, nemački Ruf Records, „Roads That Cross“.

Velika je čast i zadovoljstvo biti gost jednoj istinskoj rokenrol divi i to baš u ovom sastavu. Nenad Zlatanović i Pera Džo su moji prijatelji i drage kolege sa kojima sarađujem od najranijih dana svog bavljenja bluz muzikom“ kaže Katarina i najavljuje: „Publika može da očekuje spoj naših individualnih radova, a pošto svo troje sarađujemo vec duže vreme, biće i nekih pesama koje su poznate onima koji su posetili neki naš zajednički nastup. Nadam se da ćemo deo radosti džemovanja preneti na veliku binu, a naravno i na ljude u Hali sportova!

Povezana vest:  MTV PREMIJERA - ISKAZ „POSLEDNJI DAN"

Katarina, Mr. Swagger i Pera Joe često nastupaju zajedno i svaki put imaju po neko iznenađenje za publiku. Sigurno je da će ovaj trio napraviti zaista dobru atmosferu u Hali sportova 2.decembra i na pravi način zagrejati publiku za fantastičnu Beth Hart!

Ulaznice za koncert Beth Hart 2.decembra u Hali sportova  možete kupiti na svim prodajnim mestima Eventima, kao i online na www.eventim.rs.

PHOTO: Zoran Trtica i Ivana Čutara