Momci iz grupe „Hladno pivo“, jednog od najpopularnijih bendova u regionu, tokom ove godine su obeležili 30 godina rada brojnim nastupima u regionu i inostranstvu. Za kraj godine su za svoju vernu publiku pripremili još jedno izdanje koje na najbolji način prenosi atmosferu, ali i neverovatnu energiju koju momci dele sa svojom publikom na koncertima.

Danas je objavljeno bogato opremljeno dvostruko DVD i Blu-ray izdanje „30 godina-Greatest Hits-Live“, na kome se nalazi snimak njihovog velikog koncerta održanog ove godine u zagrebačkom Domu sportova. Najnoviji video za pesmu „Jednim osmijehom“, sa kultnog albuma „Šamar“, odabran je kao savršena najava ovog izdanja na kome se nalaze 32 hita kao što su: „Samo za taj osjećaj“, „Nije sve tako sivo“, „Ezoterija“, „Pitala si me“, „Zimmer Frei“ i „Politika“.

Povezana vest:  Živković i Paskaljević za Bajramovićev spomenik

Ova snimka je u stvari audio-vizualna pripovijetka o grupici ljudi i njihovim poklonicima, pripovijetka stisnuta u dva i kusur sata energije, emocija, zajebancije i guštanja. Nemoguće je prenijeti cijelu atmosferu s koncerta na ekran i zvučnike, no mi mislimo da nam je to dijelom uspjelo“, napisao je Zoki Subošić u predgovoru za knjižicu izdanja.

Bend ne želi ovde da se zaustavi, već nastavljaju da vredno rade na novim pesmama, ali i brojnim nastupima koje za narednu godinu planiraju u Srbiji i regionu.

Povezana vest:  Beogradski Kafana Fest – 22. maja u Belexpo centru!

Najnovije izdanje „30 godina · Greatest Hits · Live“ može da se kupi u prodavnicama Croatia Recordsa, a dostupno je i na Deezeru, kao i na ostalim digitalnim platformama 

https://www.deezer.com/en/album/80457552