Iako su nas prošle nedelje obradovali sa spotom za pesmu „Pandora“, veliki umetnici, kolege, pre svega drugari, Božo Vrećo i Marko Louis nam predstavljaju novi zajednički spot za pesmu „Sanjao sam“. Muziku i teskt potpisuje Božo, dok su aranžman radili Marko Louis i Aleksandar Dragutinović. Spot u režiji Dragana Jerminova je sniman na prelepim lokacijama Zagajičkih brda u Deliblatskoj peščari.

„Pesmu „Sanjao sam“ napisao sam inspirisan mojom emotivnom pričom o tome koliko mi zapravo skoro uvek idealizujemo partnera i koliko zapravo sve je neizvesno, danas ste skupa sutra već niste. Ljubav je neukrotiva i traje poput čarolije, nekad predugo, nekad prekratko al zapravo nas uvek iznenadi trenutak spoznaje da nekom pripadamo i da isto tako, kroz određeno vreme više nismo nekom ili neko nije nama, centar sveta. Napisao sam je da Vas u tom trenutku ako se to desi, a dešava se vrlo često, ohrabri da shvatite da to koliko vi volite nekog je poezija, zanemarite intenzitet ljubavi te druge osobe u odnosu na vašu. Neka vaša ljubav nema amplitude, volite do srži i bez kompromisa, nezaustavljivo i beskonačno. Ja tako volim i pesma „Sanjao sam“ koju sam komponovao i napisao je dar Vama, za one koji se usude i smognu hrabrosti tako voleti. „ izjavio je Božo Vrećo koji se zahvaljuje celoj ekipi na sjajnom druženju i umetničkom radu i prijatelju i bratu Marku Louisu jer uvek skupa stvore nebesku pesmu, reditelju Draganu Jereminovu, Ucha hair, Plumeria concept.

Povezana vest:  2CELLOS će svirati na koncertu Robija Vilijamsa

Marko Louis dodaje: „Svaka saradnja sa Božom je uvek nešto posebno i nov izazov. Mnogo volim kada se spoje naše energije i boje naših glasova. „Sanjao sam“ je naš treći duet ali sigurno ne poslednji. Spot smo snimili na jednoj jedinstvenoj lokaciji u Deliblatskoj peščari i kada smo prvi put stigli na lokaciju imao sam osećaj da sanjam i tada sam znao da smo našli pravu lokaciju za spot. Uvek je zadovoljstvo sarađivati sa rediteljem Draganom Jereminovim koji uvek iznova donese nove ideje u vizualizacije naših spotova.“

Povezana vest:  K-pop noviteti na jednom mestu: BLACKPINK i NCT 127 predstavili nove albume!

Božo Vrećo će u subotu 15.decembra imati koncert u rasprodanom Sava Centru, a za Markov koncert u Domu omladine 16.decembra ostalo je još malo karata, sutrašnji koncert je rasprodat.