Dan zaljubljenih u Beograd stiže dva dana ranije – sa Tomom Odelom! Mlada britanska zvezda najavljuje pravi emotivni spektakl 12.februara 2019.godine u Hali sportova „Ranko Žeravica“!

Muzička senzacija nove generacije, vanserijski talentovani britanski kantautor prvi put će nastupiti u Beogradu. Srpska publika imala je prilike da se upozna sa njim kada je oduševio prisutne na main stage-u EXIT festivala 2015. godine, ali ovo će biti njegov prvi samostalni nastup u našoj zemlji.

Pažnju svetske muzičke javnosti Tom Odell je skrenuo na sebe već prvim albumom „Long Way Down“ iz 2013.godine a sve pozitivne komentare koje je tada zaslužio od kritike, publike ali i od mnogobrojnih kolega, potvrdio je tri godine kasnije izdanjem „Wrong Crowd“. Još tada je uspeo da pokaže da ume da dotakne publiku na pravi način i da je na pravom putu da postane prava i velika svetska zvezda, što je u godinama koje su usledile upeo i da dokaže! Rasprodati koncerti i uspešne turneje širom sveta i ogroman broj iskrenih fanova postali su deo njegove svakodnevice.

Povezana vest:  MTV World Stage: Snoop Dogg - petak 11. mart u 21:00

Treći studijski album „Jubille Road“ objavio je u oktobru prošle godine i za njega kažu da je vrlo verovatno  album koji će definisati njegovu muzičku karijeru. Ovaj multitalentovani umetnik preuzeo je čitavu kontrolu u svoje ruke – ne samo da je komponovao, napisao i na klaviru tako vibrantno izveo svojih deset novih pesama, već ih je i sam isproducirao. Sa izdanja su se izdvojili singlovi „If You Wanna Love Somebody“ , zatim duet sa Alice Merton „Half As Good As You“ a nakon toga i „You’re Gonna Break My Heart Tonight“.

Povezana vest:  NOVE I PESME ZA SVA VREMENA ZVONKA BOGDANA NA DEEZERU

„Jubilee Road“ turneja Toma Odela dovodi i u Halu sportova „Ranko Žeravica“. U Beogradu će kao njegov specijalni gost nastupiti još jedan Britanac, sjajni Tom Speit (Speight), koji će ovom prilikom promovisati svoje novo izdanje „Collide“.

 Sutra će u Hali sportova najpre nastupiti Tom Speit u 20.30h a izlazak na binu Toma Odela predviđen je za 21.30h.

Gostovanje u Srbiji mi je ostalo u zaista lepom sećanju“ rekao nam je Tom i dodao da se iskreno raduje ponovnom susretu sa srpskom publikom. Ako je sudeći po fantastičnim reakcijama fanova u regionu, ali i atmosferi koja vlada na njegovim nastupima na Jubilee Road turneji, očekuje nas nezaboravno veče!

Povezana vest:  RED BULL MC BATTLE 2012, Grasshopper je novi kralj rima

Tom Odel je muzičar koji je sasvim zasluženo sa svojih 27 godina jedna od najvećih pop zvezda u svetu, zato nemojte propustiti priliku da ga čujete! Obeležavanje Dana zaljubljenih počinje dva dana ranije – 12.februara u Hali sportova „Ranko Žeravica“!

Ulaznice za koncert mogu se kupiti na svim prodajnim mestima Ticket Vision, kao i online na www.tickets.rs.

 Organizatori koncerta: Hala sportova i Charm Music Srbija