Novi član Universal Music Serbia porodice, Mimi Mercedez, predstavila je danas novi singl i spot pod nazivom „Svet Se Vrti Oko Nas“, u saradnji sa jednom od najvećih zvezda naše folk scene, Stojom. Neočekivan spoj reperke i pevačice rezultirao je dobrim, snažnim ritmom i prepoznatljivo iskrenim tekstom. Kao i do sada, i produkciju pesme u kojoj Mimi i Stoja jednoglasno poručuju da su „centar sveta“ radio je Zartical.

Povezana vest:  Džastin Biber pozvao bolesnu obožavateljku na druženje

Institucija koju su ovog puta zajednički izgradile Mimi Mercedez i Stoja i dalje se bazira na svemu što reperka zagovara u svojim prethodnim numerama i još jednom je pozicionira kao kraljicu, odnosno „mamu“ repa na našim prostorima. „Pravi rep je isključivo oslikana realnost ulice na Balkanu“, poručila je ona i ujedno prokomentarisala svoju odluku da sarađuje sa folk zvezdom. „Slučajnost ili ne, do sada sam sarađivala samo sa izvođačima koje sam prethodno spominjala u svojim pesmama, a to će prepoznati i moji najverniji fanovi“, istakla je Mimi.

Povezana vest:  NOVI SEVDAH DAMIRA IMAMOVIĆA 19. NOVEMBRA U MIKSER HOUSEU

Na spotu koji futurističkim stilom cele ekipe i atmosferom koja poziva na dobar provod ilustruje numeru „Svet se vrti oko nas“ radila je produkcijska kuća Geto Gerila, a dve umetnice međusobno su se ugledale jedna na drugu ukrstivši svoje stilove i pojave.

Povodom  novog  singla i  spota, Mimi Mercedez će u nedelju, 17.2. u 17 časova,  na Instagram profilu Universal Music Serbia odgovarati na pitanja u vezi sa ovom, ali i planiranim numerama i albumima, kao i drugim temama koje predstavljaju neizostavni deo njenog rada.

Povezana vest:  Ivan Milenković najavljuje prvi solo album sa Bluz Mašinom

Izdanje „Svet se vrti oko nas“ je u Srbiji dostupno preko servisa Deezer i Google Play –

https://Mimimercedez.lnk.to/SvetSeVrtiOkoNas

PHOTO: universalmusic.rs