Nick Z Marino (NZM Band) po prvi put na našim prostorima! Jedan od najboljih power-metal pevača i klavijaturista iz USA dolazi u Srbiju i nastupiće u petak, 12.aprila u klubu Fest u Zemunu! 

Ko je Nick Z Marino? Pre svega, Nick je jedan od nejtalentovanijih klavijaturista u USA. Upravo se vratio sa dvoipomesečne turneje po USA sa AXE Generation, bendom gitarskih heroja (Steve Vai, Zakk Wylde, Nuno Bettencourt, Tosin Abasi, Yngwie Malmsteen) kojem će se ponovo pridružiti na Azijskoj turneji na jesen ove godine kao klavijaturista i prateći vokal. Nick je poznat po tome da je već 14 godina klavijaturista Yngwie Malmsteen’s Rising Force-a, kao i glavni vokal tog benda poslednjih 7 godina! Takođe, deo je projekta The Voices of Metal (Tim „Ripper“ Owens, Mike Vescera, Edu Falaschi koje prate John Ivan, Mike Terrana, Gorka Alegre), benda sa kojim je nastupao na latinoameričkoj turneji 2018. i sa kojim će nastupati uskoro na ukrajinskoj i ruskoj turneji (proleće 2019). Nick je takođe više puta obišao ceo svet sa velikim brojem poznatih imena 90-ih godina (KC & Sunshine, Gloria Gaynor, Sister Sledge, itd). Lista bendova sa kojim je Nick delio razne muzičke pozornice po svetu je toliko duga, da ih je gotovo nemoguće nabrojati.  Dovoljno je reći da njegov telefonski imenik sadrzi sva imena najvećih rock muzicara. I… “the last but not least“: Nick je našeg porekla!

Povezana vest:  Hrvatska verzija popularne pesme "Zmija i žaba"

Eksluzivno u jednom od najboljih klubova u gradu (FEST), Nick Z Marino sa Floride će sigurno zapaliti binu vrućom i virtuoznom svirkom. Osim što će vam bend izvesti niz najboljih pesama sa 3 NZM Band albuma, imaćete priliku da čujete nekoliko cover numera (specijalno za ovu turneju) Ronnie James Dia, Iron Maidena, AC/DC, Black Sabbatha, Deep Purple, Led Zeppelin, itd.  Nicku će se u Festu pridružiti bend koji čine poznati rock muzičari iz Srbije, sastavljen samo za ovu priliku, a čine ga: Nick Z Marino (glavni vokal i klavijature), Nenad Bojković  (gitara i prateći vokali) Ivan Đerfi (bas) i Miloš Mića Kovačević (bubnjevi).  

Povezana vest:  Grupa Ti objavila video za pesmu "Život u dvoje"

Ne propustite priliku da čujete jednog od najboljih power metal pevača i klavijaturista današnjice, dođite u petak, 12.aprila u klub Fest!

Ulaz u klub je 400 RSD.